Hvor hen til omforme Trim på døråbninger & Windows

June 4

Dekorative vindue og dør trim er den mest synlige træværk i hjemmet. Det skaber en attraktiv overgang mellem væg overflade og ramme af disse to væsentlige room komponenter. Opgradering af et hjem interiør med nye trim vil forvandle den overordnede stil.

Udvalg

Det første skridt i denne transformation er at vælge trim, der opfylder dine behov. Trim er lavet af forskellige materialer, såsom træ, komprimerede fibre og forskellige plast, og kommer til fælles bredder spænder fra 2 1/4 tommer til 5 1/4 tommer. Et stort udvalg af profiler, eller figurer, er tilgængelige. Finish omfatter ufærdige, PRIMES, farves, malet og film indpakket. Hvis du ønsker at tilføje pizzazz til dine trim, bruge dekorative blokke, opfordrede hjørner af døre og vinduer, rosetter, eller lignende blokke, kaldet sokler, på bunden af døråbninger.

Et nyt look er ikke altid målet. Bare kan du forny et par vinduer eller døre, der har slidt eller beskadiget trim. Du kan højst sandsynligt finde en tilsvarende udskiftning og returnere træværket til dets tidligere storhed.

Fjernelse

Når den nye trim er valgt kan du fjerne den gamle trim, men gør så omhyggeligt for at sikre de vindue eller dør rammer ikke er beskadiget. Brug en bred spartel snarere end et brækjern eller hammer klo. Dette reducerer risikoen for udhuling væggene. Ældre huse kan have sprødt gips vægge, at smuldre når du fjerner den gamle trim. Før den nye trim anvendes, reparere alle overfladeskader. Væggene skal være glatte og fri af gamle caulk, negle og bump. I de fleste tilfælde skal væggene malerarbejde.

Justering

Hvis den nye trim er bredere end oprindelige, foretage justeringer til den tilstødende træværk, såsom sokler og stol skinner. Dette gøres nemt ved at skære det tilstødende træværket for at give plads til den bredere trim. Et multiværktøj, udstyret med en tømmerhugst blade fungerer fint for dette job. Brug omhyggelig overvejelse, når du vælger smallere trim end den oprindelige (dette er sjældent gjort) da du skal fylde rum, at den større trim engang besat. Dette kan medføre reparation mere vægplads og udskiftning af de fleste af træværket i huset.

Installation

Skær den nye trim længe nok til at give mindst 3/16 tommer af døren eller vinduet rammen til at vise, og fastgør den til væggen med 2-tommer finish negle. Køre alle søm hoveder ind i trim lidt med en søm punch. Hvis du vil male den trim Sørg for at caulk alle tilstødende overflader og fyld søm alle huller med træ Kit eller noget lignende.

Den nemme måde

Udskiftning af trim på døre og vinduer er en masse arbejde. Kan du leje en tømrer eller en maler for en del af jobbet. De fleste malere er i stand til at gøre mindre væg reparationer. En god handyman skal kunne gøre alt arbejdet. Uanset om du beslutter at ansætte en person eller gøre arbejdet selv, vil du give dit hjem et frisk nyt udseende, der vil vare i årevis.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com