Hvor hen til omforme vægge i et mobilhome

May 27

Hvor hen til omforme vægge i et mobilhome

Væggene i mobilhomes er tyndere end væggene i stick bygget huse. De mangler ordentlig isolering og kan altid drage fordel af at have nogle tilføjet. Hvis du ønsker at erstatte den gamle grimme paneler i din mobile hjem og remodel væggene, kan du overveje at tilføje R 11 isolering inden du installerer den nye væg bestyrelse. Gøre dette vil hjælpe dig med at drastisk reducere varmetab og kladder, og vil også bidrage til at holde dine energiregninger lavere. Når du har installeret isoleringen og vedlagt den nye wallboard vil væggen være klar til at afslutte.

Instruktioner

•Anvend en claw hammer og et brækjern til at fjerne alle de gamle paneler på din mobiltelefon hjem væg. Bruge en Akku boremaskine til at fjerne skruerne at sikre sheetrock. Tage alle af den gamle væg bestyrelse ud af væggen og bortskaffe det.

•Anvend en hammer til at trykke på eller fjerne enhver negle, der stikker fra studs. Fjern ikke negle, der er der for at holde studs på plads; Tryk på dem i. Brug en skrue pistol eller bor med ordentlig skrue bit hen til ophæve eller counter synke skruer der kan være til stede i knopperne hvis væggen bestyrelsen blev hængt op ved hjælp af skruer.

•Brug R 11 isolering over den eksisterende isolering i hver væg, som du har fjerne paneler fra. Fjern ikke den gamle isolering, som det er sandsynligt, meget tynd og kan have elektriske ledninger bag eller foran det. Bruge R 11 isolering, fordi det er mindre og designet for mobilhome vægge. Rul isoleringen, måle det til højden af væggen og skæres til med en hobbykniv. Brug en kraftig hæftemaskine og 1/2-inch staples til at sikre isolering til studs i væggen ved at indsætte en hæfteklamme gennem papir flappen af isoleringen, og ind i stutteriet hver 4-inches lodret.

•Brug duct tape til tape hver og hver søm hvor stykke isolering mødes. Gør dette for at forhindre varme flygter og udkast fra at indtaste dit hjem, når det er koldt udenfor.

•Measure, markere og klippe sheetrock for hver væg, du lige har isoleret.

•Anvend en boremaskine og 2 tommers sheetrock skruer til at fastgøre den nye sheetrock til vægge ved at indsætte skruer lodret hver 4-inches langs hver stud.

•Brug sheetrock tape til at dække alle sømme mellem stykker af sheetrock og derefter mudder disse sømme. Tillad mudder til tørre 12 timer så sand og færdig væg ved hjælp af maling eller tapet.

Tips & advarsler

  • Måle omhyggeligt.
  • Bruge pleje og forsigtighed.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com