Hvor hen til omforme ved at tilslutte en gammel & et nyt hus

February 27

Hvor hen til omforme ved at tilslutte en gammel & et nyt hus

Du skal oprette god curbside appellere, først og fremmest i at koble en gamle og nye hus. Alle tilfælde vil være anderledes, så nærmer projekt med et kunstnerisk øje. Kontroller egenskaben så smuk som muligt i enhver henseende. Men også overveje, hvordan værelserne vil fungere og arbejde for en familie, der bor der. Prøv at oprette et projekt, der er universelt tiltalende, så fremtidige købere vil kunne lide remodel. Først og fremmest overveje, hvordan en bank- eller realkreditlån selskab vil se remodel så fremtidige købere kan finansiere ejendommen.

Instruktioner

•Sketch ejendom fra forskellige vinkler. Tegn den gamle hus struktur fra curbside, for eksempel, for at planlægge en forbindende taget til et nyt afsnit. Planlæg at vedhæfte et nyt hus, som kan have beboelsesrum eller soveværelser, på måder, der gør den største curbside struktur mere dominerende. Design det gamle hus at skille sig ud, hvis det er en to-etagers hus, f.eks. Opret en plan om at gøre et nyt hus omdrejningspunkt, hvis et gammelt hus er bygget bag det.

•Opret en god curbside tegning og overføre alle dimensioner til millimeterpapir. Tilføje skodder til en gammel gård, for eksempel, og tegne en forbindende afsnit til det nye hus. Vedlægge plads mellem det nye hus og gamle med en simpel tagfladen. Bruge landskabspleje, verandaer eller pyntede for at forene de gamle og nye hus sektioner. Kontroller forbindelsen strømme visuelt. Tilføje en kobber metal tag til både huse og lignende indgangsparti, som ét valg.

•Revamp gamle hus og reparere eventuelle strukturelle problemer. Opgradere og vandtæt kælder og reparation revner i fundamentet, for eksempel. Slippe af enhver skimmel under og inde i huset, da mug er en sundhedsfare. Rette elektriske eller VVS problemer og opstille nye ledninger, hvis nødvendigt. Opgradere udvendigt så du kan arbejde på indvendige over tid.

•Fastsætte nye hus udvendigt som supplement til gamle. Tilføje tunge og groove bestyrelser eller vinyl sidespor på det nye hus der passer ydersiden af det gamle hus. Installere tagrender på begge strukturer efter tag områder er afsluttet. Husk på at udhæng og tagrender, ombrydes begge strukturer i en identisk mode vil gøre det gamle hus og nyt hus ser samlet. Bruge grønne tagrender, for eksempel, på begge strukturer.

•Finish både indvendige rum, i de gamle og nye strukturer, at have passende opholdsstuer. Finde ud af køkkenet og beboelsesrum, der vil tjene som hjertet af ejendommen. Udelade denne plads i det gamle hus, for eksempel, og bruge det nye hus til soveværelser og et hjemmekontor. Sørg for at medtage nok badeværelser eller små halv-bade i hele så både gamle hus og nye hus tjene familien godt over tid.

Tips & advarsler

  • Bruge en ældre, lille hus, der er knyttet til et nyt hus til en kunstners atelier, hjem business eller gæst kvartaler. Hvis det gamle hus er godt bygget, kan du ønsker at hvælving lofter eller installere store vinduer. Særlige træ gulve, eksponerede bjælker eller veranda på et gammelt hus kan tilføje skønhed til den samlede ejendom.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com