Hvor hen til omforme Vintage køkken

January 6

Hvor hen til omforme Vintage køkken

Der er ikke en rigtige måde at ombygge en vintage køkken. Dette skyldes, at gøre en "vintage" remodel hovedsagelig betyder, at du opholder sig tro mod en bestemt tidsperiode eller æra. En vintage køkken kan være 1960s vintage, 1980s vintage eller endda 1999 vintage. Remodeling en vintage køkken betyder opmærksomhed på de små detaljer og spille op vigtige tendenser i udseendet af tidsperiode du forsøger at opnå. Men, vintage remodeling betyder ikke slavisk efter de dårlige ideer af tidligere generationer.

Instruktioner

•Decide hvad æra du ønsker din vintage køkken til at replikere. Hvis det er et svært valg, ser gennem gamle blade til at finde billeder af køkkener i tidligere epoker. Prøv at finde en æra køkken, der giver genlyd, ikke sammenstød med din nuværende stil og hjem. Nogle gange vil dit hjem gøre beslutningen for dig. Måske du har et hjem bygget i 1970 ' erne, dette kan svaje din beslutning om at remodel i 1970s vintage stil.

•Decide hvad du vil beholde i dit nuværende køkken. Ældre huse vil sandsynligvis have nogle vintage stykker allerede. Afgøre, om din apparater, køkkenskabe og bordplader vil være en god pasform til din vintage køkken. Højst sandsynligt vil du skal gøre noget arbejde for at få det look, du ønsker. Vintage apparater og kabinetter kan købes på loppemarkeder eller via Caigslist og eBay.

•Husk at bruge moderne rører i dit køkken remodel. I dag er der mange mere moderne faciliteter end der var i 1960 ' erne. Bare fordi du er remodeling dit køkken for at ekko af køkkener i fortiden, betyder ikke, du skal leve i fortiden. Strategisk bringe i moderne præg til det rum, der vil gøre dit liv lettere.

•Accessorize med vintage fund. Kunstværker, gamle kalendere og små apparater er en fantastisk måde at virkelig bringe en vintage føler til dit køkken. Tænke uden for boksen og bruge vintage stykker når det er muligt. Men prøv at undgå tacky elementer fra tidligere tiders (tænk shag tæppe).


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com