Hvor hen til omgå den elektroniske øje af ismaskine på Whirlpool køleskab

November 3

Hvor hen til omgå den elektroniske øje af ismaskine på Whirlpool køleskab

Du kan have et lille barn besat med den tilsyneladende magiske ice dispenser på forsiden af dit køleskab eller du kan simpelthen ikke ønsker at gøre brug af is og vand udlevering funktion. Uanset grunden, gør Whirlpool det nemt at låse sensor øjet og deaktivere det, ved hjælp af forskellige tastatur sekvenser, afhængigt af dine specifikke Whirlpool køleskab model.

På de fleste modeller udløser sensoren øjet også en lys når det sanser bevægelse, således at du kan se mængden af is og vand bliver frigivet. Invaliderende øje for udlevering is og vand vil ikke deaktivere funktionen lys eller ændre andre indre køleskab eller fryser funktion. Sensoren kan være hurtigt igen engageret, når det er nødvendigt.

Instruktioner

•Locate af is og vand dispenser Kontrolpanel placeret på den udvendige ansigt af hoveddøren på fryserum; Det er lige over den rektangulære åbning, der frigiver vand og is.

•Tryk på knappen mærket "låse" én gang for at engagere funktionen "Lock" på panelet styreenheden og frigøre elektronisk øje sensor is frigivelse og vand dispenser.

•Depress "Unlock" pad engang at re-engagere elektronisk øje sensor og genoprette de normale is og vand dispenser operationer.

•Depress puden mærket "Lockout" en gang, på modeller med denne alternative kontrolpanelet tastatur design. Genaktivere sensor og udlevering kapaciteter ved at trykke på og derefter holde "Lås ud"-tasten nede i to til tre slag før frigive det til neutral position.

Tips & advarsler

  • Frigøre den elektroniske øje for is og vand dispensere helst, at du skal rengøre eller desinficere området. Dette vil forhindre dine håndbevægelser fra gentagne gange udlevering uønsket vand og også is forårsager udslip ned på gulvmateriale.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com