Hvor hen til omgå en vaskemaskine låg lås

January 3

De fleste vaskemaskiner er udstyret med en computerlågets skydeknap. Denne parameter er tilsluttet en magnetventil, der fuldender et kredsløb, så maskinen kun udføres, hvis top er nede. Men nogle vaskemaskiner kommer med et låg lås. Denne switch udfører den samme funktion, men låget skal være låst på plads for maskine til vask. En simpel bypass for den første type af computerlågets skydeknap er at blot marmelade et stykke træ på switch, forårsager sig hen til aktivere magnetventilen. Dog låg lås switches er generelt magnetiske og skal blive omgået forskelligt.

Instruktioner

•Drej off vaskemaskinen og tag stikket ud af apparatet. Flytte det lidt væk fra væggen.

•Locate den bevarer tabs og/eller skruer at holde den øverste vandrette panel ned. Tryk på fanerne indad og/eller luk de fastholde skruer, med en skruetrækker, og løft det øverste panel.

•Look for låg låse skifte på undersiden af den øverste panel, og hvor det passer ind i apparatet. Placer en magnet mellem to, så der er en magnetisk forbindelse mellem låget lås og magnetventil inde i vaskemaskinen.

•Sæt låget ned igen og sætte vaskemaskinen tilbage i stikkontakten. Tænd apparatet og løft låget. Hvis apparatet holder kører, er magneten i den rigtige placering. Hvis apparatet slukker, skal du løfte låget igen og flytte magneten.

Tips & advarsler

  • Denne forbigåelse kan ikke arbejde for alle tøj vask apparater, som forskellige modeller fra forskellige producenter kan have en konfiguration, som varierer lidt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com