Hvor hen til omgå hastighedskontrol på en Frigidaire skive

April 4

Frigidaires affinitet klasse af front-loading skiver omfatter næsten 20 modeller, der lidt adskiller sig fra hinanden, fra oktober 2011. Nogle store forskelle omfatter kubikfod kapacitet og evne til at generere damp i maskinen. Men den hastighed, hvormed tromlen spins er vigtige for mange brugere, uanset model. Spin hastighed kan ikke kun påvirke mængden af tid dine våde tøj skal tilbringe i tørretumbleren, men det kan også påvirke din elregning. Selvom meget af Frigidaire skive funktion er baseret på automatiske og programmeret indstillinger, kan du tilsidesætte hastighedskontrol din vask behov.

Instruktioner

•Tilføj en belastning af vasketøj i Frigidaire vaskemaskinen og luk døren. Tilføje din vask produkter, såsom vaskemiddel, at dispenseren.

•Vælg en standard cyklus som udgangspunkt. Oplysninger for din valgte cyklus vil vise via tændte indikatorer på kontrolpanelet. For eksempel, drej "Cyklus Selector" knappen mod indstillingen "Normal", som giver 15 minutter af reverse-tumble vask handling, samt forbehandling og ferskvand skyl fungerer på nogle Frigidaire skive modeller.

•Find knappen "Spin hastighed", som er placeret nederst i-midten af kontrolpanelet. Tryk på knappen for at ændre indikatoren til en anden hastighed, omgåelse den standard hastighed, der er programmeret til den valgte cyklus. Afhængig af din model, dine valg kan omfatte "Max", "Høj", "Medium" og "Lav." Den "Normale" cyklus er i stand til at bruge alle hastigheder.

•Tryk på knappen "Start" for at begynde vask cyklus, som vil omfatte ændringer, du har foretaget til at omgå standard hastigheden styrer.

Tips & advarsler

  • Tryk på knappen "Annuller", som er under "Start" knappen, hvis du vil ændre cyklus efter vaskemaskinen er allerede startet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com