Hvor hen til ophæve adgangspanel på Kenmore opvaskemaskine

September 29

Hvis du erstatter varmelegemet eller reparation pumpe på opvaskemaskinen Kenmore, du bliver nødt til at få adgang til bunden af opvaskemaskinen. Som med en tørretumbler, har opvaskemaskiner en tor eller adgang paneler der dækker den nederste del af enheden. Du fjerne adgangspanelet på Kenmore opvaskemaskine den måde du ville med de fleste andre mærker af opvaskemaskiner. Adgangspanelet består af dekorative frontpanelet og en bageste panel, der hjælper med at absorbere lyd.

Instruktioner

•Drej off miniafbryderen til Kenmore opvaskemaskine. At fjerne adgangspanelet afslører alle de elektriske ledninger til de forskellige komponenter i opvaskemaskinen.

•Find to skruer på de øverste hjørner af det forreste adgangspanelet. Fjern skruerne med en 1/4-inch møtrik driver eller en Phillips-head skruetrækker.

•Drej de to nederste skruer mod uret to revolutioner med møtrik driver. Bunden skruer kun kræve løsne, da de hjælpe med at line op øverste monteringshuller når du vedhæfte adgangspanelet.

•Grab de øverste hjørner af den forreste adgang panel med fingrene. Vippe toppen af adgangspanelet mod dig og løft de nederste skruer. Anbring den forreste adgangspanel ud af din måde.

•Lift bageste adgang plade fra opvaskemaskine, ved hjælp af dine fingre. Den bageste adgang plade er et stykke fladt metal, der sidder på toppen af de nederste skruer. Bunden af Kenmore opvaskemaskine er nu tilgængelig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com