Hvor hen til ophæve en stak Moen patron

December 15

Moen producerer mange high-end vandhaner og synke tilbehør. Da disse produkter er konstant udsat for vand og pres, vil kalk og andre aflejringer bygge. Dette kan forårsage lækager og tab af vandtryk. Ved udskiftning af hardware til en ny vask er det vigtigt at fjerne gamle indsætte patroner og erstatte dem med nye. Der er fire forskellige modeller af skær, men de er alle fjernet ca på samme måde. Du skal bruge en smule af styrke, hvis de sidder fast.

Instruktioner

•Brug flad-head skruetrækker til at lirke den top cap ud af vasken håndtag. Fælles landbrugspolitik vil være på toppen af hver enkelt håndtag, så der bliver to i alt. Hvis du har problemer med at fjerne fælles landbrugspolitik, kan du tilpasse kanten af skruetrækkeren på krølle og tryk forsigtigt på bagsiden af skruetrækker til at pop hætten ud.

•Løsn Låsebolten, som du udsat i trin 1. Phillips skruetrækker bør give nok drejningsmoment (dreje mod uret) men hvis du har problemer kan du bruge en klud eller køkkenrulle til at få mere grip på skruetrækkeren.

•Sæt kanalen låse til toppen af Moen patron. Du skal muligvis pege næsen af kanal låse nedad til at få et fast greb på patronen. Stram skruen på bagsiden af kanal låse til at sikre et solidt hold.

•Drej Kanallås mod uret seks til otte gange at løsne Moen patron.

•Reattach kanalen låser så nødvendigt at trække kassetten lige op og ud af vandhanen gear.

Tips & advarsler

  • Hvis du har problemer med at dreje kanal låse, kan du bruge Drano til at hjælpe løsne patronen. Hæld halv kop af Drano direkte på patronen, mens kanal låse er knyttet. Tillad Drano til at sidde i to til tre minutter, så Gentag trin 3 til 5. Efter du har fjernet patronen, skyl slot med vand til at fortynde Drano.
  • Drano er meget farlige og giftige, ikke drikker eller anvende på din nøgne hud eller øjne. Gør ikke brug snyder barer for at få mere drejningsmoment på din kanal låse som du risikerer at forårsage skader på den hane hardware.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com