Hvor hen til ophæve keramiske gulv fliser

July 22

Ophævelse eller fjerne keramiske gulv fliser er ikke forfærdelig svært, men processen er meget arbejdskraftintensive. Hvis du har et værelse, som har skadet keramiske gulv fliser og ønsker at installere nye fliser, tæppe, hårdttræ eller linoleum, er dette mere en tidskrævende proces i stedet for en teknisk udfordrende. Moderne installatører lim normalt keramiske fliser til en konkret undergulvet. Tidligere teknikken skulle mørtel fliser på gulvet og det kan kun blive brudt op med en forhammer.

Instruktioner

•Fjern alle møbler fra flisebelagt rummet og sætte på handsker og sikkerhed goggles før løft nogen af de keramiske fliser fra gulvet.

•Begin på rummets forstuen eller døråbning. Strike en mejsel med en hammer mod injektionsmørtel helt omkring en flise. Gentag indtil du bryde injektionsmørtel eller løs det omkring denne flise. Sted en mejsel eller spartel under keramiske fliser og trykke det med en hammer, indtil det begynder at løsne. Løft den løsnede flise fra gulvet og lagt i en trillebør.

•Work resten af keramiske fliser værelse fra forstuen til den bageste del af rummet langs den ene væg. Gå derefter til den næste række fliser starter igen på døren eller på hjørnet hvor du løftede den sidste flise fra gulvet. Følg et mønster, lineær, og tilbage, indtil du har ophævet alle de keramiske fliser ud af lokalet.

•Køre den et gulv skraber over hele undergulvet når du har fjernet alle flise for at skrabe op nogen resterende stykker af fliser og/eller injektionsmørtel stadig fastgjort til undergulvet. Feje undergulvet og derefter bruge en butik vakuum til at opfange eventuelle resterende flise støv eller injektionsmørtel partikler fra gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com