Hvor hen til oprette en Under disken monteret køkkenvask

November 5

De fleste dræn er installeret ved at droppe dem til køkkenbordet udskæring fra oven. Et populært alternativ til naturlige sten bordplader er en under-monteret vask. Under-monteret dræn er knyttet fra under køkkenbordet. Installere en vask denne måde tilføjer et rent kanten til køkkenbordet, der ikke er blokeret af en vask læbe eller ridge. Under montering giver køkkenbordet til at strække sig over vasken, efterlader en lille afsats omkring bassinet. Dette nyttigt, når du har en renovationsafgifter, fordi du kan bare skubbe madrester ned af imødegå og i vasken. Du bør have rough kanten af din naturlige sten vask udskæring poleret for at skabe et rent kanten før du forsøger dette projekt.

Instruktioner

•Fjern alle støv fra under vasken udskæring af afstøvning omkring udskæring med en pensel.

•Indstil vasken under disken og line det op med udskæring til at teste for pasform. Afsat vasken, når du har bestemt, at det vil passe åbningen korrekt. Klem silikone caulk på kanten af vasken. Indstille vasken under vasken udskæring. Linje vasken op til udskæring, så det bliver jævnt. Tryk på vasken opad så caulk lægger under disken, og have en assistent, holde det på plads, mens du har fuldført trin 3.

•Indstil en 2 x 4 tommer bord, der er længere end vask udskæring oven på køkkenbordet på tværs udskæring. Tillægger vasken drænhuller ratchet bar skruetvinger og til bestyrelsen til at sikre vasken som caulk opstiller. Stramme klemmerne i intervaller indtil vasken er stramt mod undersiden af tælleren.

•Følg vasken instrukser om korrekt placering af under montere vasken klemmer der vil holde vasken i placere permanent (placering varierer afhængigt af mærke). Sætte på gummihandsker til at beskytte dine hænder fra epoxyen. Vedhæfte klemmerne til vasken læbe og undersiden af tælleren med to-delt epoxy. Lad synke sat i mindst 24 timer.

Tips & advarsler

  • Hvis du hænge en under montere vasken fra en akryl køkkenbordet i stedet for sten, har du mulighed for at vedhæfte vasken klemmer med skruer i stedet for epoxy.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com