Hvor hen til plan en Front Load Washer

February 17

Hvor hen til plan en Front Load Washer

Overdreven støj er en af de mest almindelige problemer med front-load skiver og er ofte forårsaget af vaskemaskinen at være ude af niveau. Men det er ikke vanskeligt at niveau en skive på forsiden. Skiver sidder på gulvet på fire ben. Benene har tråde, der gør det muligt at hæve eller sænke fødderne. Ben låse på plads med en holderen møtrikken i bunden af vaskemaskinen. Det kan tage adskillige forsøg på at udjævne maskinen, men det vil stille støj i vaskemaskinen.

Instruktioner

•Træk den front-load skive ene fod væk fra væggen.

•Sæt en 4-fods niveau i hele den øverste kant af vaskemaskinen, første peger side til side og derefter pege på front til bag. Indskrive levelness af skive og finde ud af hvad ben være nødvendigt at justere.

•Sæt en blok af træ under forreste del af vaskemaskinen. Justere fødderne ved hjælp af en skruenøgle til at løsne den sikre nut omkring fødderne i bunden af vaskemaskinen. Slå fødderne mod uret for at sænke et hjørne af vaskemaskinen og med uret for at øge hjørnet. Spænd sikre møtrikken tilbage mod bunden af vaskemaskinen base med en skruenøgle.

•Tag blok af træ ud fra under forreste og placere træ under hver af siderne. Justere fødderne efter behov. Efter justering fødderne, sikre den låsemøtrikken.

•Sæt vaskemaskinen tilbage på gulvet og indskrive levelness af skive med niveauet. Fortsætte med at foretage justeringer efter behov. Når vaskemaskinen er niveau, skubbe vaskemaskinen tilbage i dens betjeningsposition.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com