Hvor hen til plan en konkret kælder efter indramning

October 23

Hvor hen til plan en konkret kælder efter indramning

Indramning er blot det første skridt i hælde en niveau konkrete kælderen. Mens framing kvadrater ud det område, du vil udfylde med beton, du stadig nødt til at lægge en base, hælde beton og niveau betonen før det hærder. Har venner hjælpe hvis det er muligt; du har brug for organer til at skubbe beton på plads og at slæbe beton til kælderen.

Instruktioner

•Lay grus base når din rammer er på plads, rive til grus med et landskab rake. En konkret kælderetage behov 2 inches af skærver.

•Kontrollér om grus er niveau med din ånd. Tilføje eller fjerne grus indtil bunden er plan.

•Sæt 6-tommer-af-6-tommer beton styrke mesh--kaldet 6 x 6 svejset wire mesh--over gulvet skal fuldt ud dække grus. Dette hjælper med at forhindre revner i den færdige kælderetage. Skiftevis, lå barer i #4 armeringsjern 18 inches fra hinanden på sal. Placer armeringsjern både lodret og vandret til at danne et metal gitter.

•Tag på arbejdshandsker til at beskytte dine hænder fra beton, der kan brænde huden.

•Pour en 4-tommer tykt lag af beton over grus substrat. Blande betonen i hånden med trillebøre i din kælder, eller fyld trillebøre med færdigblandede beton fra en lastbil og hjulet materiale ned til kælderen. Hvis du vælger sidstnævnte, oprette en rampe på kælderen trappen ved hjælp af 2-mund-ved-8-fods eller 2-mund-ved-10-fods planker og hjul belastningen ned ad rampen. Bruge en skovl eller murske for at hælde den våde beton ud af trillebør. Rake beton i en 4-tomme lag med en rake.

•Fortsæt at hælde og rake konkrete, indtil du har dækket kælder med et jævnt lag. Når du arbejder, trække armeringsjern eller styrke mesh halvvejs op, så det sidder i midten af de våde beton og konkrete strømme under og på toppen af metal.

•Anvend en konkret smøre for at sikre, at kælderen er niveau, når du har hældt beton og placeret den forstærkende mesh eller wire. Skubbe afretningslag på tværs af den våde beton til det niveau. Ekstra beton vil falde i rammer i den ene ende af kælderen, efterlader dig med en højere lønklasse.

Tips & advarsler

  • Måle længden og bredden af din kælder, før du starter dette projekt. Multiplicere længden og bredden sammen for at få den kælder firkantede optagelser. Kalde den konkrete virksomhed og bestille det areal du skal niveau kælderen, derefter begynde at arbejde.
  • Konkrete chutes udvide typisk op til 18 fod. Du muligvis direkte tuden ind i din kælder gennem et vindue ved manuelt at trække sliske, som en alternativ måde at få cement i kælderen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com