Hvor hen til Redo badeværelse bruser

December 23

Badeværelse brusere er typisk lavet af fliser eller glasfiber. Enten brusebad type kan erstattes, men dette er en avanceret gør det selv projekt. Glasfiber bruser udskiftning er bedst egnet til en professionel, fordi tarmene kan være vanskeligt at fjerne og installere afhængigt af størrelsen af badeværelset. At have en reparation selskab dække er en eksisterende glasfiber brusebad en trend i badeværelse forbedringer. Retiling et brusebad er mindre kompliceret og kan udføres af en moderat erfarne "gør-det-selv" i en enkelt weekend.

Instruktioner

•Fjern den gamle bruser fliser ved hjælp af en hammer og mejsel. Fjerne den første titel ved stansning midten af flisen med hammer og mejsel. Derefter arbejde din vej gennem de andre fliser.

•Tag gamle caulking og injektionsmørtel fra bruseren væggen. Caulking kan trak væk fra overfladen i hånden eller skrabes med en barberkniv kniv. Fuger kan være bankede løs med en hammer. Glat ru pletter med sandpapir.

•Applicer flise klæbemiddel til ryggen af hver flise som du placerer dem på en ren og tør væg. Start i en nederste hjørne og bevæge sig op og ud at holde fliser lige. Tillad 24 timer for fliser til at indstille. Nogle fliser skal skæres med en flise sav til at passe ind i hjørner eller andre ulige-formet rum.

•Seal sømme med nye fuger ved hjælp af en spartel kniv eller gummi squeegee. Glat injektionsmørtel i joint med fingeren. Ren overskydende injektionsmørtel fra fliser og lad tørre.

•Seal brusebad kanter og omkring vandhaner og brusehoved med silikone caulking. Brug din finger til at udjævne caulking i hver fælles. Sørg for at alt er godt dækket for at forhindre lækager.

•Applicer kantning fliser for at hvor flise brusebad opfylder karbad eller omkring bruser gulv til en ekstra accent eller for at forhindre lækager. Kantning fliser anvendes som vægfliser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com