Hvor hen til Redo et lille skab

March 12

Hvor hen til Redo et lille skab

Det største problem med et lille skab er indlysende--manglen plads. Når du har simpelthen for meget at gå ind i sådan et lille rum, en måde at skabe mere plads installation dobbelt skab stænger. Disse stænger stables oven på hinanden, fordobling værelse du har. Efter du redo dit skab, gå ud og splurge på et nyt outfit. Har du plads til det i din remodeled skab.

Instruktioner

•Klart ud af tøj og andre elementer i skabet, og fjern closet stangen ved at skrue de skab-stang understøtter med en magt skruetrækker og tage stængerne.

•Installer første closet stangen. Måler 80 1/4 inches fra gulvet, og tegne en vandret mark med en blyant og lineal der. Foranstaltning 12 inches fra bagvæggen, og gøre en lodret mark, der krydser den vandrette mark. Dette fortæller dig nøjagtigt hvor skabet støtte beslag skal gå. Gentag denne proces på anden siden af skabet, ved hjælp af de samme målinger.

•Kontrollér en anden mark 39 1/4 inches fra gulvet og 12 inches fra bagsiden væg på begge sider af skabet for andet sæt af parentes under de første parentes. Gøre dette sæt mærker direkte oven på hinanden. Du har nu fire mærker for to sæt af skabet støtte beslag og to stænger.

•Installer gipsvæg ankre på dine mærker, hvis der er ingen studs. Bor en pilot hul på hvert mærke. Tryk på en plastik drywall anker i hvert hul med en lille hammer. Placere et skab beslag på midten af den cross mark, og køre en monteringsskrue gennem monteringshul beslag med en magt skruetrækker. Gentag denne proces for at installere beslag på alle fire mærker.

•Measure afstanden mellem begge beslag med et målebånd. Skær to 1 1/4-tommer træ dyvler eller lignende skab stænger til denne længde. Sæt dyvler i de to monteringsbeslag.

•Monter vinklet skab støtte beslag til stænger, der er mere end 34 inches lang. Find en stud på bagvæggen af banker langs væggen. Holdning en L-formet støtte beslag 80 1/4 inches op fra gulvet. Montere beslaget til væggen med de medfølgende monteringsskruer og en skruetrækker. Sæt den øverste stang på plads. Gentag processen for bunden closet stangen, indstilling støtte beslag 39 1/4 inches fra gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com