Hvor hen til Redo harpiks på spabad

February 1

Hvor hen til Redo harpiks på spabad

Glasfiber spabade er dækket med et lag af harpiks gelcoat, der giver en jævn belægning over glasfiber tråde af karrets overflade. Over tid bærer denne belægning væk, efterlader en kedelig og beskidt udseende badekar overflade, sandsynligvis fyldt med små ridser og huljern. Redoing harpiks genskaber udseendet af karret, samtidig med at den skaber en beskyttende dækker over glasfiber, der absorberer mindre skader før glasfiber kerne af karret kan komme til skade.

Instruktioner

•Udtøm vand fra karret og derefter slukke den el- og vandforsyningen til karret før du begynder at redoing harpiks gelcoat.

•Rengør karret med et krat pensel og et mildt rengøringsmiddel til at fjerne snavs eller snavs. Skylle karret med rent vand efter rensning overfladen for at fjerne den vaskemiddel rester. Tillad karret til tørre natten over.

•Fjern alle resterende gelcoat fra karret med en palme sander og 200-sandkorn sandpapir. Tillægger sander sandpapir, og derefter køre sander over overfladen af karret, indtil du har ryddet væk nogen af de skinnende gelcoat dækker fra karret. Tør ned i karret, efter fjernelse af gelcoat med et stykke klud fugtet med acetone.

•Anvend en skruetrækker eller skruenøgle til at fjerne noget af den badekar armaturer, som du kan trække ud i karret. Hvis der er nogen, der ikke kan fjernes, derefter dække inventar med malertape at undgå at få den nye harpiks belægning på dem.

•Søge i karret overflade for nogen ridser eller gouges. Sand det beskadigede område med 80 grus sandpapir til slib overfladen og derefter tørre området med acetone klud. Fyld det beskadigede område med en resin baseret pool putty, ved hjælp af en spartel til at proppe kit i skader og at skrabe over overfladen af patch til det niveau med den omgivende badekar overflade. Tillad putty at tørre at røre og derefter sand overfladen med 200-sandkorn sandpapir, således at overfladen af programrettelsen matcher den balje konturer.

•Aftør ned overfladen af karret med acetone-fugtet klud igen for at fjerne eventuelle rester fra slibning.

•Drej et lag af vinyl ester-baseret resin over overfladen af spabadet. Dække væggene i karret med harpiks og derefter dække gulvet. Vente på harpiks tørre at røre før du fortsætter.

•Dæk harpiks med et lag af swimmingpool gelcoat, igen rullende pelsen over væggene før der dækker gulvet i spabadet. Tillad overfladen tørre i tre timer og derefter placere en anden frakke over først. Vente tre timer og derefter anvende en tredje og endelige belægning på hot tub.

•Wait 24 timer for gelcoat at tørre helt, og derefter fjerne malertape fra inventar stadig på plads og fastgøre disse armaturer, du har fjernet. Vente omkring to dage før genpåfyldning varmt karbad og bruger den normalt.

Tips & advarsler

  • Når du anvender harpiks arbejde i et godt ventileret område for at undgå at indånde dampe harpiks.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com