Hvor hen til Redo køkken ved at male creme farvet kabinetter med glasur

March 28

Hvis du søger en hurtig redo af dit køkken ved at male nogle cremefarvede frysere, kan en fiks glasur gøre tricket på lave omkostninger og lidt ballade, producerer en lurvet chic look af enkel elegance med slidt i charme. Det vil se fint trods slid på grund af dens nødstedte finish. Creme farve nedenunder virker bedst med en glasur i rækken lys. Et par forslag til farver er hav-skum grøn, citrongul eller bleg pink.

Instruktioner

•Sand skabene ved hjælp af sandpapir; en slibning blok er også fint. Må ikke bekymre dig om at få det glat. Du vil oprette en lidt ru overflade for at tage væk glans og gøre grove tand for glasur til at holde sig til. Dette er især vigtigt på kabinetter med en glat finish.

•Mix glasur. Start med ca 1 pt. af akryl matte medium. Du vil finde på kunstbutikker. Tilføje akryl farve, en dab ad gangen. Bland det godt. Holde tilføje farve indtil glasuren er næsten uigennemsigtig. Male en lys farveprøve på kabinettet som en test. Når du kan se farven godt og kan let se cremen af den kabinet nedenunder er det klar. Hvis du tilføjer for meget farve, modvirke dette ved at sætte i en smule mere medium.

•Brush på glasuren. Følg korn, hvis der er én. Hvis ikke, skal du bruge løs, lodrette streger. Må ikke bekymre dig om fuld dækning. Den oprindelige overflade bør vise gennem en smule. Tillad glasur til tørre. Dette bør være ca. 1 time. Fugtige forhold kunne forsinke tørring.

•Brug ståluld til ru-up glasur. Gnid den ind i tørrede glasur på den kabinettets over ade. Tage glasur til den oprindelige overflade på hjørner og kanter for at gøre et slidt look hvor skabene kan pådrage sig de mest kontakt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com