Hvor hen til Redo møbler stof

May 5

Hvor hen til Redo møbler stof

Reupholstering, eller redoing stof på møbler, er et effektivt middel til at bringe nyt liv til en gammel stykke af møbler og tilpasse det til at passe din indretning. Processen giver dig mulighed at udtrykke din kreativitet samtidig spare tid og penge, du måske ellers bruger på at ansætte en professionel. Redoing stoffet kan selv også du redde gamle familie møbler fra opbevaring og tilpasse det passer til din livsstil. At inddrive en kedelig stykke af møbler tilbyder mange muligheder for ajourføring af sin stil og design, lysere op dit værelse og udlån en indbydende touch til rummet.

Instruktioner

•Pry polstring stifter eller hæfteklammer vedlægge den gamle stof til foer brug tænger. De svejsepunkter dækker de inderste hæfteklammer knyttet direkte til rammen. Når de indvendige hæfteklammer udsættes, lirke dem med tang til at frigive stoffet. Indsamle stifter eller hæfteklammer i en container.

•Fjern den gamle møbelstof og pladevat fra møbelkunst notere hvordan stoffet var foldet rundt om hjørner. Placer disse til side for at bruge som skabeloner for det nye stof. Erstatte enhver sagging eller løs fjedre. Vende møblerne på sin side til at give adgang til dets bund. Fjerne hæfteklammer, der tillægger rammen florlet stoffet og dækker fjedrene. Find løs foråret, snap det tilbage på plads og stram de klip, der holder det til bunden af møbler ved hjælp af en boremaskine.

•Spread gamle pladevat på den nye pladevat og spore omridset. Skær langs linjerne ved hjælp af saks. Spredt pladevat over de møbler sæde, i den nøjagtige placering som de tidligere pladevat. Tuck kanterne under sædet, og begynde hæftning pladevat til rammen. Udvide pladevat langs møbler, hæftning dets kanter på en træramme.

•Spread den nye stof forsiden nedad på en ren, hård overflade. Lægge de gamle stykker stof direkte over det. Indsæt stifter rundt i kanten af de gamle stof skabeloner til at holde dem sammen, og derefter spore omridset af hvert stykke af gamle stof på det nye stof ved hjælp af stof kridt. Skær omkring kridt mærker omhyggeligt ved hjælp af skarpe stof saks. Fjern benene og sæt dem til side, sammen med den gamle stof udskæringer.

•Anbring den nye stof over møblet ramme, og sammen med polstring stifter eller hæfteklammer. Start ved midtpunktet og arbejde hen imod i hjørnerne, trækker stoffet henslængt at undgå folder. Fold stoffet i hjørnerne på samme måde den gamle stof blev foldet. Røverkøb ud drenges eller løse tråde.

•Dæk enhver udsat stifter eller hæfteklammer med nye foer. Indsæt dekorative polstring stifter for at sikre foer til de møbler ramme. Bruge en gummihammer til pund stifter forsigtigt ind i rammen, så du ikke skader deres dekorative hoveder.

•Sæt møbler puder på det nye stof. Tillade to inches samlet for sømrum før spore deres konturer på stoffet. Skær langs konturer ved hjælp af skarpe stof saks. Sy en slipcover for hver pude med lynlås langs den ene side, så det er lettere at trække og rengøre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com