Hvor hen til ren hvid plast gårdhave stole

January 28

Folk forlader ofte havemøbler året rundt, underkaste stole og borde til sol, regn, sne og slud. Tilføj til at snavs og snavs at møblerne tiltrækker, og snart stolene ser nusset og uinteressante. Dette er især tilfældet med hvid plast gårdhave stole. Den plast, der gårdhave stole er fremstillet af er en harpiks. Harpiksen fælder skidt og snavs, som er meget synlig på en hvid stol. Du kan rense din hvide gårdhave stole og holde dem ser pæn i mange år fremover.

Instruktioner

•Rinse stole grundigt med en haveslange. Dette vil fjerne løs snavs og snavs fra stolen. Skrub ikke stolen imens dette. Skyl for at undgå at tilføje nogen nye pletter.

•Pour en gallon af varmt vand i en spand. Tilføje 3 teskefulde af opvaskemaskine vaskemiddel til det varme vand og bland indtil rengøringsmiddel opløst. Opvaskemaskine rengøringsmiddel indeholder et mildt blegemiddel og vil hjælpe ikke blot fjerne pletter men også for at lysne farve af stolen.

•Applicer liberale mængder af vaskemiddel/vand opløsning til stol med en stiv børste. Skrub blandingen kraftigt ind i den stol, med særlig vægt på områder med mørke pletter. Tillade blanding til at sætte på stolen i yderligere 10 minutter og anvende en anden frakke med en stiv børste, skrubbe pletter som du anvende blandingen.

•Rinse stol ud helt med haveslangen. Tørre stolen ud med håndklæder. Sted stol i solen indtil fuldstændig tør.

•Applicer automotive indsætte voks til stole med hvide shop klude. Brug ikke standard shop klude med farven farvestoffer. Farvestof fra disse kan bløder i stol harpiks. Påfør en lille film af voks og lad voks til at tørre. Efter voks tørrer, tage voks med en separat ren, hvid shop rag. Dette vil hjælpe med at beskytte finish fra at få jorden i snavs og pletter.

Tips & advarsler

  • Dækker dine møbler eller gemme det i et skur når ikke i brug eller når sæsonen er slut.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com