Hvor hen til ren olie lærred malerier

August 19

Oliemalerier kan renses i hjemmet, så du sparer flere hundrede dollars i professionel rengøring afgifter. Afhængigt af hvilken type af snavs og snavs har akkumuleret på maleriet er der flere forskellige sikre metoder til rengøring. Flere rensemetoder er præsenteret i denne artikel, men ikke alle af de rensemetoder kan være nødvendigt at rense dit maleri... Når dit maleri er ren stoppe renseprocessen

Instruktioner

•Tag billedramme hvis det er muligt. Hvis neglene er fjernet holde styr på hvilke søm går ind som hullet så rammen kan sættes tilbage sammen nøjagtig som det var, når rengøringen er færdig.

•Lay maleri på en blød flad overflade. Kigge efter revnede eller afskalning maling. Hvis maling afskalning kan derefter rengøring ikke være muligt uden at beskadige maleriet. Hvis malingen ikke skaller brug en støvsuger med en blød børste vedhæftet fil for at rengøre overfladen støv. Gnid kun bløde børster af rengøring udlæg over maleriet. Tjek ofte for at se, at malingen flager ikke er at være støvsuges off maleri; Hvis de er, stoppe alle rengøring og bringe maleriet til en professionel restaurator.

•Støvposens maleri med en ren, blød barbering pensel. Gnid penslen over maleri med kun en lille mængde af kraft, være omhyggelig med ikke at strække lærredet, da dette kan medføre sprængning og afskalning af den maling. Den bløde børste bør fjerne noget støv og snavs ikke rengøres ved støvsugning.

•Sæt 5 dråber citronsaft i en tekop lunkent vand. Fugt et stykke vat i løsningen. Klemme det meste af vandet ud af vat og derefter dab fugtig vat forsigtigt på maleriet, være omhyggelig med ikke at strække lærredet og knæk malingen. Fortsætter duppe indtil et område på maleriet er fugtig, så tør forsigtigt vat på tværs af maleriet. Kontrollere vat til afskalning maling. Hvis malingen skaller af, stop.

•Dampen en blød svamp i almindeligt vand og aftørre forsigtigt citron løsning. Lad det tørre.

•Dissolve halv teskefuld natriumcarbonat krystaller i en tekop varmt vand. Dæmpe en bomuld bolden i løsningen og derefter forsigtigt DUP og gnid fugtigt (ikke vådt) bomuld bolden på tværs af maleriet. Ikke strække lærredet. Fugt en ren, blød svamp med almindeligt vand og tør forsigtigt for at fjerne natriumcarbonat opløsning og lad tørre.

Tips & advarsler

  • Brug blide tryk på alle tidspunkter, så du ikke strække lærredet og forårsage revner i malingen.
  • Hvis farve vises på din bomuld bolde eller svamp, indikerer det, at maling kommer ud, så standse din rengøring straks. Forsøg ikke at selv rengøre et værdifuldt maleri; tage det til en professionel restaurator.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com