Hvor hen til ren silke Ficus træer

January 13

Hvor hen til ren silke Ficus træer

En ficus træ, som er mere almindeligt kendt som en grædende fig, er en populær prydplante træ til hjemmet. At eje en ficus kan være rodet, fordi den temperamentsfulde træ har blade, der bliver gule og slip af grunde, der spænder fra nærhed til din centrale luft systemer til en ændring i vanding. Mange husejere nyde skønheden i en ficus uden al balladen med en kunstig træ. Silke ficus bevare deres skønhed uden at det kræver vand. Men planten er ikke uden vedligeholdelse. At holde støvet af et ficus træ er en vigtig del af at opretholde træets naturlige udseende.

Instruktioner

•Undersøg ficus træets blade til at bestemme deres materiale og byggeri. Træets materialets sammensætning vil afgøre den bedste metode til rengøring. De fleste ficus træer består af en træagtig stængel med plast grene. Grenene er limet til flipstivere stof blade.

•Tag din ficus træ udendørs og ryst den for at fjerne løs støvpartikler fra bladene. Transport af træ udendørs vil hjælpe med at fjerne støv fra hjemmet.

•Blow støv fra blade og bark af ficus bruger dåse luft. Luften vil blast genstridige støv fra blade og stammen af dit træ.

•Mix en opløsning af 1 del eddike og 1 del vand i en sprayflaske. Test løsning mod et blad fra indersiden af ficus baldakin til at sikre, at bladene er farve-fast. Spritz blade og trunk med vand og rengør væk snavs med en våd køkkenrulle.

•Enclose ficus træ baldakin i et renseri taske. Tilsæt 1 kop salt eller cornmeal. Vend ficus, så at baldakinen er ikke længere oprejst. Ryste træet for at løsne støvpartikler. Salt eller cornmeal fungerer som lillebitte skrubbere til at fjerne snavs fra træet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com