Hvor hen til ren silke træer

February 19

Er din bougainvillea søger en lille grå omkring kanterne? Har din silke hibiscus en dårlige angreb af støvet bunnies? Din grønne ser mere "yuck" end yucca? Skønheden i silke træer er, at de er nemme at passe--så let at vi ofte glemmer at gøre det. Går ud over din silke planter en gang om ugen med en fjer duster er alle det bør tage for at holde dem rene, men hvad hvis du har ladet dem gå for lang? Vær ikke bekymret. Uanset hvor længe du har forsømt en silke træ, vil en lille TLC kvikke det lige op.

Instruktioner

•Spray dit træ med silke plante renere og lad det tørre. Der kræves ingen aftørring. Nogle mennesker, men finde dampene generende og foretrækker at sprøjte deres planter udenfor, eller bruge en helt anden metode.

•Drej din trofaste føntørrer til den fedeste indstilling og blæse støvet bunnies off din ficus. Denne strategi virker særligt godt til ekstremt støvede planter. Du kan også bruge dåse antistatisk luften, der normalt bruges til at rense elektronik. Dåse luft er let tilgængelige i elektronik afdelinger af de fleste store detailforretninger.

•Spray en lys frakke af Endust direkte på en fjerkost og pjuske fjerene med din hånd til at sikre en endnu belægning. Giv træet en god once-over med fjer duster. Træet bør komme ud støvfri, udseende og lugt stor.

• Giv dit træ et brusebad. Slukke det i badekarret og lad det dryppe tør, eller trække planten udenfor og spray det ned med en haveslange. Test et blad først for at sikre vandet ikke plette silke. I de fleste tilfælde, vil det ikke.

•Whip ud din blush brush og give træet et blad af blad makeover. Dette er ikke en tid-effektiv strategi, men træet vil ser fantastisk. Bare husk at vaske børsten grundigt, når du er færdig, eller du kan ender med en dårlig allergi angreb den næste gang du giver dig selv samme behandling du gav træet.

Tips & advarsler

  • Støv træet, hver uge, og give det en mere grundig rengøring, fire gange om året.
  • Teste rengøringsmidler, herunder vand, på ét blad først at sørge for de ikke vil pletter silke.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com