Hvor hen til ren skrald bortskaffelse plast opbygge

March 19

Hvor hen til ren skrald bortskaffelse plast opbygge

Din køkkenvask renovationsafgifter er en elektrisk anordning installeres inde i køkkenvasken mellem vasken afløb og shredder. Det er designet til at fjerne fødevarer stykker, der har fået tidligere afløb skærmen ved at hakke dem op i mindre stykker, mindske chancerne for fødevarer partikler aflære vasken. Hvis plast tallerkner pauser og dens stykker får indgivet inde i afløbet, renovationsafgifter har evnen til at fjerne det--men, det kan tage nogle ekstra trin for at sikre, at brikkerne er helt væk.

Instruktioner

Uddelingen afløbet skærmen ind i munden af afløbet. Kør varmt vand i afløbet et par minutter eller tilføje to dråber af opvaskemaskine flydende vaskemiddel til en spand med kogende vand og hæld det ned i afløbet.

•Drej på en renovationsafgifter og giver mulighed for vand til at skylle igennem i fem minutter. Den varme eller kogende vand ville har allerede løsnet snavs og plast materiale venstre inde bortskaffelse nok til vinger til at fuldføre opgaven med fjernelse.

•Pour bagepulver og varmt hvidt destilleret eddike ned i afløbet til deodorize det. Lad det sidde i fem til 10 minutter. Skyl væk af rindende varmt vand ned til rådighed i to til fem minutter.

•Brug en dråbe flydende opvaskemaskine vaskemiddel, krat snavs fra afløbet skærmen. Fjern eventuelle potentielle plast shard materialer i hånden. Skyl godt. Udskifte afløbet skærmen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com