Hvor hen til ren smeltet plast fra flad Top brændeovne

October 7

Flad top brændeovne ser godt ud, når du går til butikken for at købe en. Derefter du tage dem med hjem og det første gang du tilbereder på det du ikke kan få pletter fra maden. Så er værst der sker. Du ikke klar over, at brænderen er stadig varmt og du lægger ned et stykke brød. Eller du åbner dine madrester og lægge låg på komfuret. Nu har du virkelig en rod. De har ikke bare kommer med en god måde at rense dem endnu. Der er forskning foregår på ét Universitet at komme med en renere, der vil arbejde på flade toppe. Men resten nem, der er et par tricks du kan gøre for at få den smeltede plast på ingen tid.

Instruktioner

•Sæt is på den smeltede plast. Hvis det er en stor gob plast isen vil få det til at krybe op og trække væk fra overfladen en smule. Derefter tage dit barberblad og forsigtigt skrabe det fra overfladen. Rydde op i hvad der er tilbage med blød krat med blegemiddel.

•Burn det ud. Hvis der er bare en lille smule af smeltet plastik, kan du slå din brænder og når plasten begynder at smelte, tage en våd klud og tørre det af. Følg derefter med blød krat med blegemiddel og en varm klud. Aldrig gøre dette når der er en masse af smeltet plastik på komfuret, det kan antændes.

•Spray på ovnen renere. Skrabe ned så meget som du kan med barberblad. Hvis resten er virkelig stædig, bare spray nogle bageovn renere og tænde din brænder. Lad det blive varmt. Slå det ud og lad det køle og det vil tørre ret off. Dette virker for alle former for fast på rod og pletter.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at du bruger en ny, skarp barberblad. Gamle, kunne have rifter i dem og ender med at skrabe dit overflade.
  • Bruge en plast type skrubbe svamp når din overflade er næsten cool og derefter en våd klud. Skrubbe svamp synes at fange resten op bedre end bare en våd klud.
  • Tage sig ved hjælp af et barberblad. Holde det nede så fladt på overfladen, som du kan og må ikke skubbe hårdt. Flyt langsomt i tilfælde det bliver fanget på noget og din hånd glider og du får skåret.
  • Vær forsigtig, når varme op ovn renere, dampe ikke er godt for dig. Holde børn og kæledyr udenfor mens du varme den og tænder du ovnen fan til at ventilere rummet. Bære en malere maske, hvis din meget følsomme over for Dieselos.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com