Hvor hen til ren sorte pletter i opvaskemaskine

June 9

Hvor hen til ren sorte pletter i opvaskemaskine

Opvaskemaskiner bekvemt sig tager af beskidte retter med minimal ballade og uden at få hænderne våde. Der kan være tidspunkter, dog, hvornår bekvemmeligheden er overskygget af tilstedeværelsen af sorte pletter og pletter fra apparatet, der til gengæld kan forlade retterne ser plettet. Chancer er fælden skal renses, en DIY job, der skal afhjælpe situationen.

Instruktioner

•Fjern og Tøm opvaskemaskinen helt, Fjern stativerne og sæt dem til side. Spray indre med en ikke-giftig kommercielle spray-on renere over synlige pletter og pletter og gør det muligt at indstille uforstyrret, så kemiske kan løsne de sorte pletter for nem rengøring. Konsultere emballagen for vejledning om, hvor længe du skal lade det har sat. Tørre væk kemiske med en tør og ren klud; Hvis pletter og pletter, kan du prøve at bruge en soft-strittede krat pensel for mere friktion. Dette bør fjerne steder.

•Kontakt den håndbog, der fulgte med din særlige mærke og model af opvaskemaskine. Hvis ingen er tilgængelige, foretage en online søgning på selskabets hjemmeside; du leder efter placeringen af den faste filter i den skive afløb bassin, hvor mindre madpartikler ikke vaskes væk under før skylning ophobes. Selv hvis du skylle pre retter i vasken, har bittesmå partikler, såsom kaffegrums, en tendens til at indsamle over tid; og når filteret er tilstoppet, en bagsiden flow skubber partiklerne udad og på dine retter og i Skives interiør.

•Anvend en Phillips hoved skruetrækker til at løsne skruen eller skruer at anker spinner til bunden af vaskemaskinens basin--det er den flade del, der ligner en helicopter klinge. Træk op og fjerne spinner og du bør se en flad gitter skærmen. Dette er dækning for filteret faste stoffer. Enten bruge en skruetrækker til at fjerne dækslet eller finde en låsetappen push for at pop dækslet ud.

•Look i den filter fælde og du vil højst sandsynligt Se synderen: kage på madpartikler, der tilstopning skyl huller i filteret, hindrer vandflow. SCOOP ud af partikler og snavs, enten med hånden eller en plastikske. Fjerne så meget snavs som du kan. Erstatte cover, spinner og stativer derefter køre tomme vaskemaskinen, så vandtrykket kan skubbe de resterende partikler ned i afløbet. Det er bedst at bruge din maskine hotteste vandkredsløbet.

Tips & advarsler

  • Før skylning retter og skrabe væk kage på madrester vil hjælpe holde fælden ren og forhindre sorte pletter.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com