Hvor hen til rense tilstoppede klimaanlægget afløb

August 7

Hvis din air conditioner pludselig standser arbejdet, kan det være på grund af en tilstoppede afløb. Indvendigt del af din air conditionere enhed, fordamper, producerer meget fugt som det virker. Dette vand drypper ned fordamperen og ind i et afløb pan placeret under enheden. En drain slangen kører fra panden og bærer vand udenfor. Hvis afløbet er tilstoppet, vand bakker op i gryden og kan nogle gange udløser automatisk cut off switche. Når du rydde en tilstoppet klimaanlægget afløb, bør du udføre denne samme procedure som vedligeholdelse en gang om året for at forhindre yderligere sikkerhedskopier.

Instruktioner

•Shut slukke for strømmen til klimaanlægget. Find hovedafbryder til huset og identificere de kredsløb, hvor air conditionere er knyttet. Switch breaker på dette kredsløb til "Off".

•Look for udenfor exit for klimaanlægget afløb. Disse vil typisk være på ydersiden af dit hus og vil normalt være en PVC eller plast rør. Fjern ende af afløbet af eventuelle blokeringer. Sæt enden af et stykke af plastslanger ind i afløbsrør og klart ud noget inde.

•Locate aircondition-enhed. Dette vil være i en kvist eller skab, typisk. Under fordamper del inde air conditionere vil enhed der være et dræn pan bruges til at indsamle overskydende fugt produceret af enheden. Indløb for klimaanlægget afløbet er forbundet til gryden. Fjern åbningen af afløbet, som du gjorde med den udvendige del.

•Sæt plastik slange, type bruges til indvendige VVS, ind i afløbet af røret. Skub det gennem for at rydde eventuelle blokeringer indeni. Ved hjælp af plast forhindrer afløbsrør fra at blive ridset. Når du har afløbsrør ryddet, vil vand fanget inde i gryden løbe ud.

•Mix en capful af blegemiddel med en pint af varmt vand i en beholder og hæld det i afløbsrør. Blegemiddel hjælper dræbe skimmel eller bakterier i røret.

Gendanne magten til klimaanlægget.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com