Hvor hen til rolig ophæve en hydraulisk udvendig dør tættere

January 7

Nogle gange, er der simpelthen ikke flere justeringer du kan gøre for at gøre en gammel hydraulisk døren tættere arbejde effektivt. Dette betyder, at du bliver nødt til at fjerne tættere og installere en ny. Det er nødvendigt at lukke døren for at rolig ophæve en hydraulisk udvendig dør tættere. Dette er fordi når døren er åben, hydrauliske mekanisme engagerer, forbereder sig på at bremse døren åbner og lukker døren. Når døren lukker, presset er lettet inde i tættere på kroppen. De fleste større mærker af dørlukkere generelt installeres og fjernes på samme måde.

Instruktioner

•Spørg en ven til at stå uden for døren, mens du fjerner den hydrauliske døren tættere. Dette hjælper med at forhindre folk i at åbne døren, mens du arbejder. Hvis du ikke har en hjælper, luk døren og engagere dørlås til at forhindre folk i at åbne døren fra anden siden.

•Indstil op en trin stige under døren tættere. Træk dækslet ud jo tættere, hvis det er nødvendigt at få adgang til de fire monteringsskruer. Der er en monteringsskrue i hvert hjørne.

•Løsn skruen og skive at sikre nederst halvdel af døren arm til toppen af tættere med en Phillips-head skruetrækker. Træk den nederste arm ud i toppen af tættere. Fjerne stiften sikring øverste dør arm til beslaget på dørkarmen. Fjerne arm helt fra beslaget.

•Tag ud selvskærende skruer sikring døren arm beslag til dørkarmen med en topnøgle eller Phillips-head skruetrækker, afhængigt af fasteneren hoved. Gentag for de fire monteringsskruer sikring selve døren tættere til døren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com