Hvor højt for en kanin hegn?

February 26

Hvor højt for en kanin hegn?

Den søde, lille lodne kanin kan ødelægge din køkkenhave i en dag eller to. De fleste gartnere har oplevet omfattende producere tab fra fouragering kaniner. De elsker at spise salat, gulerødder og selleri toppe og næsten alt vokser i din grønne have. Opføre et hegn hurtigst muligt vil holde kaniner før de gør skade.

Hønsenet hegn

En kanin hegnet skal være mindst 36-inches høj. Gartnere har tendens til at bruge hønsenet for at holde kaniner ud af deres haver. På grund af kryds og tværs mønster er der mellemrum i trådnet. Da en kanin kan klemme ind i huller mindre end deres kropsstørrelse, bør rum i hegnet ikke være større end 1 1/2-inches square. Også, kaniner vil grave under et hegn til at få adgang til dine grøntsager. Hegnet skal derfor være sunket mindst 3 inches i jorden. Det betyder, du bliver nødt til at grave en 4-tommer grøft omkring din have, placere polerne og fægtning i renden, derefter dække det med snavs.

Plast Mesh

Plast mesh hegn kan være omkostningseffektiv og nem at opsætte. Dette ville være et godt valg, hvis du ønsker et midlertidigt hegn, som du nemt kan nedbryde i slutningen af sæsonen. Holde inde indre selv, at kaniner kan tygge igennem plast eller klud. Du bør undersøge hegnet dagligt. Dette hegn skal også være installeret 3 inches under jorden og har en højde på mindst 26 inches.

Chain Link hegn

Af opføre chain link hegn med afstanden i den trådnet ikke større end 1 1/2 inches, kan du holde alle væsener, herunder kaniner, i at trænge ind din have. Chain link hegn skal også være sunket under jorden, så kaninerne ikke kan grave sig ned under den. Denne type af hegn er permanent og kan være opført omkring din have, men også omkring din hele baggård til at holde ud jordegern, rådyr og Herreløse dyr. Men du skal installere en gate for at indtaste din værftet.

Elektriske hegn

Elektriske hegn er et andet alternativ til at afskrække dyrene fra at indtaste din have. Når dyr rører et elhegn, de modtager en mild ryk, faktisk mere som en snurre, og de vil ikke gå i nærheden af hegnet igen. Du behøver ikke at grave en grøft under et elhegn, da kaninen ikke vil forsøge at grave under det efter at have modtaget rystelse. Højden er ligegyldigt, enten, da kaninen ikke vil forsøge at klatre over det. El-hegn er normalt omkring 18 inches høj, hvilket gør det nemt at gå over, og de kræver ikke posten gates.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com