Hvor hurtigt kan du Sand sidespor efter at blive malet?

October 27

Hjem og ejendom producenter står over for et utal af muligheder, når det kommer til ydre hjem forbedringer, hvoraf den ene male de eksisterende træ sidespor på huset. Hvis den tidligere maling job er forholdsvis friske, har nogen tid at gå, før du kan foretage ændringer. Du skal stadig, sand old maling arbejdspladser væk før de påbegynder nye projekter.

Check malingen

Blot at trykke på malingen, afgør, om maling job er tør nok til at begynde slibning. Der er dog mere til det end det, som andre faktorer såsom belægninger anvendes, type maling, der anvendes og vejrforhold alle gå ind i hvor godt den friske maling helbredt og hvor langt langs tørringen er. De mere maling lag du påføres træbeklædningen er lig med mere tørretid, især hvis du malet over en eksisterende maling job og ikke gider at forberede området først. Også, mere fugtige forhold, regn eller overskyet skydække alle negativt påvirker optimal maling tørring betingelser. Hvis nogen af disse gælder, vente, indtil et par dage med varme, solrige vejr har gået før at komme til erhvervslivet.

Opsætning af

Hvis alle underliggende faktorer beskrevet ovenfor er kosher, er det tid spænde ned og start projekt af slibning af træ. For startere, skal du bruge en håndholdt bælte sander outfitted med 40 til 60 sandkorn sandpapir, en mere struktureret form for sandpapir, der vil gøre at fjerne den nuværende maling job meget lettere. Du skal også bruge en finere grus-om en 200 til 240 grus er anbefalede hen til skabe den underliggende sidespor klar til anden runde af maleri. Også få fat i en støv maske/respirator til at holde fra indånding små støvpartikler og nogle beskyttelsesbriller for dine øjne.

Kom godt i gang

Først fjerne lysarmaturer at holde fra at beskadige dem, så brug en højtrykspuler for at skylle træbeklædningen på den ene væg af huset, at du vil maleri. Efter dette, lå ned drop klude på jorden ved siden af væggen for at fange maling scraps for at rydde op en cinch. Start i toppen af væggen og begynde at skrabe malingen fra sidespor; Hvis dette er for hård, kan nogle kommercielle maling blødgørere bruges til at løsne den eksisterende maling job for at tage nogle arbejde ud.

Efterbehandling jobbet

Efter alle malingen er skrabet, du står med to valg: at genfremstille eller ikke skal gentegnes. Enten måde, inspicere den fritliggende træ på træbeklædningen og reparere eventuelle rifter og snitsår med en sammensat spackling, der efterligner træ. Du kan plette træ med en mildewcide kemisk spray (tilgængelig på de fleste maling forhandlere) der skal også fungere som en barriere mod fugt, hvis du ønsker et mere naturligt look til sidespor. Ellers skal du prime træ før malerarbejde det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com