Hvor hurtigt kan du skære skifer sandsten med en rundsav?

April 20

Hvor hurtigt kan du skære skifer sandsten med en rundsav?

Der er mange måder at skære skifer sandsten, lige fra flise Save, der bruges med ensartet flise stykker til Rundsave, som kan være enten en hånd eller to-hånds versioner. Principperne er de samme med begge typer Rundsave, og den hastighed, hvormed du skære vil afhænge af en række faktorer forbundet med natursten.

Tykkelse af sten

Tykkelsen af stenen er den primære faktor for hvor hurtigt du kan skære gennem skifer sandsten. Mens regelmæssig flise stykker kan skære igennem i løbet af få sekunder afhængigt af størrelsen på flisen, kan flise mellemstore skifer sandsten tage flere minutter afhængigt af størrelsen og tykkelsen af stenen. Jo tykkere stenen jo længere det tager for at skære.

Type af saven

Type af rundsav du bruger vil også bestemme, hvor hurtigt du kan skære gennem skifer. En mindre, håndholdte rundsav som en mini så med kun en 4-tommer blade vil skære langsommere end de 8-tomme versioner, og de kommercielle flise kuttere, der svarer i størrelse til motorsave kræver to hænder til at svinge og skære igennem mindre sten i sekunder, mens større sten kræver mere tid.

Naturlige afvigelser

Naturlige varians i skifer flise kan fremskynde eller sinke den skære. Skifer er en naturlig sten, hvilket betyder, at det er hårdt og bløde pletter i makeup af materialet. Sværere områder er naturligvis vanskeligere at skære igennem og tage længere tid, mens bløde pletter kan undertiden skæres så let som smør, hvis du bruger en high-powered sav.

Klinge

Slags blade du skærer med påvirker, hvor hurtigt du skære igennem den skifer sandsten. Non-Savtakkede knive, der er carbide tippet arbejde godt, men diamant spids vinger generelt skære den hurtigste og sidste den længste. Segmenteret vinger kan hjælpe fremskynde tingene op, som de har indbygget serrations i bladet til at hjælpe med at tygge gennem de hårdere natursten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com