Hvor hurtigt kan jeg plante efter anvendelse af kompost til haven seng?

March 20

Næringsrige kompost kommer fra organisk materiale, at mikroorganismer forbruge og nedbryde i snavs-lignende humus, som beriger og betingelser havejord. At vide hvornår man skal plante efter anvendelse af kompost til haven senge maksimerer tilgængeligheden af kompost næringsstoffer og minimerer potentielle driftsstop.

Identifikation

Bruge udseendet af din kompost til hjælp du ved præcis hvornår plantning tid skulle opstå. Hvis du har godt opløste kompost, der ligner løst struktureret jorden og har en rig, snavs duft, så du kan typisk plante frø og planteforædlingsmateriale umiddelbart efter blanding kompost med din havejord.

Advarsel

Højt kvælstofindhold niveauer i fersk husdyrgødning, en fælles kompost ingrediens, kan brænde planter og dræbe unge frøplanter. Som regel har planer om at tillade kompost, der indeholder frisk husdyrgødning til alder og bryde i jorden på mindst en måned før plantning frø eller stiklinger, rådgiver Judy Pray, forfatter til "Have visdom og viden" (2010).

Overvejelser

Udvikle vanen at anvende kompost til din have senge i efteråret, umiddelbart efter høst råvarer. Dette giver mulighed for masser af tid (normalt omkring seks måneder) for kompost til at nedbryde og blend grundigt med jorden før plantning tid, frigiver næringsstoffer for at fremme energisk, sund plantevækst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com