Hvor hurtigt Krabbe æbler vokse?

June 4

Hvor hurtigt Krabbe æbler vokse?

Voksende Krabbe æbler i hjemmet tilbyder enestående belønninger i form af både deres frugt og deres blomster, som, ifølge forskere ved Ohio State University landbruget udvidelse service, tilbyde "intriger" og "visuel effekt", der kan konkurrere med få andre planter. Som det er tilfældet, når de vokser en anden type plante, vel vidende længden af Krabbe apple's voksende kan sæson gå en lang vej at hjælpe du genkende potentielle problemer med din Krabbe apple før de truer sundhed eller liv af anlægget.

Indledende vækst

Der findes mange forskellige typer af Krabbe apple planter hjem tobaksavleren, og hver har sin egen unikke vækstcyklus. Men i almindelighed, så længe du giver tilstrækkelig fugt, gødning og barkflis, når du opretter den unge Krabbe æbletræ i jord, træet bør vokse med omkring 5-6 inches per år. Hvis din unge Krabbe apple undlader at vokse på denne sats, eller hvis blade er mindre end normalt eller synes bleg grøn, træet muligvis gødning for at sikre en normal vækst.

Tidlige fase af deres vækst

Størrelse og form, som din Krabbe æbletræ vil vokse ind i er stærkt afhængige af den sort, du vælger. Længden af tid, der kræves for et træ at nå modne højde afhænger i høj grad individuelle dyrkningsforhold; så det er mere lærerigt at undersøge højde og figur af din Krabbe apple at bekræfte, at det er nået til modenhed. Når de har nået fuld modenhed, kan Krabbe æbletræer være 10 til 40 fod høj. De fleste vil have afrundede former og tætte gren struktur.

Bloom sæson

Når din Krabbe æbletræ når den alder, hvor det begynder at blomstre, vises blomstrer typisk i begyndelsen af April. Igen, afhængigt af sort af Krabbe apple pågældende blomstrer kan vare alt fra to uger til fem uger; blomstrende periode er målt fra når nye blomsterknopper tager på en hævede udseende og foråret farver (kaldet "ballooning") til Hvornår Krabbe apple stopper producere nye blomster.

Efteråret vækst

Efter sæsonen bloom ind en krabbe æbletræ i efteråret fase i sin vækstcyklus. I denne periode tage blade og frugt på et farveinterval fra lys rød til lilla og lyse gul til orange. Også i denne periode, vil falde moden frugt fra træet, og umodne frugt vil generelt blive på Krabbe apple grene indtil foråret, medmindre du vælger et frugtesløst række Krabbe æble som 'Forår sne' Krabbe æbler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com