Hvor hurtigt solsikkefrø vokse?

August 29

Hvor hurtigt solsikkefrø vokse?

Helianthus Bismarkianus

Helianthus bismarkianus er den fælles haven solsikke, vokset i hele verden for sine spiselige frø. Ligesom alle andre planter, dens vækst afhænger vejret, jordbunden og mængden af daglige vand, men generelt Helianthus bismarkianus spirer i ca. 11 dage, og tager et gennemsnit på 85 dage fra tidspunktet for udplantning at modne, at nå en højde på 6 til 8 fod inden for om de første 21 dage af vækst. Den resterende del af vækst tid er brugt modning blomsten. Når moden, vil blomst, eller lederen af Helianthus bismarkianus begynde at hænge og tørre ud.

Helianthus Giganteus

Helianthus giganteus, almindeligvis kendt som russiske gigant, når en gennemsnitlig højde på 10 til 12 fod. Russiske kæmpe solsikker tager omkring samme tid at spire som deres mindre fætter, Helianthus bismarkianus, spire i omkring 11 dage. Stilke af den russiske Giant vokse hurtigt, typisk at nå fuld højde i mindre end 30 dage, afhængigt af mængden af sollys, temperatur, jord næringsstoffer og vejr. Russiske kæmpe solsikker modne normalt på 90 dage, hængende frem og udtørring ved modenhed.

Helianthus Debilis

Helianthus debilis går mange fælles navne, herunder agurk blad solsikke, stranden solsikke og forgrening solsikke. Disse små solsikker er normalt dyrkes som dekorative blomster til skæring eller som bunddække. De ses ofte vokser vildt langs veje. Helianthus debilis tager et gennemsnit på 7 til 10 dage til at spire, forhold og vand. De når fuld højde i omkring to uger, vokser mellem 4 og 6 fod høje. Helianthus debilis blomstrer snart efter at nå fuld højde og blomstrer modne og gå til frø på omkring 80 dage.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com