Hvor kan jeg finde et barn Twin seng med aftagelige Mesh skinner?

August 3

Når dit barn vokset fra hendes krybbe, du ønsker hende sikkert og behageligt om natten, og du vil have nem adgang til hende i nødstilfælde. Den fase, hvor et barn skal beskyttes mod at falde ud af sengen er kort. Kan du købe en dobbeltseng med aftagelige mesh skinner, men de fleste aftagelige mesh bed rails skal købes separat fra sengen.

Konvertible krybbe

Hvis du ikke på tidspunkt, men en konvertibel barneseng kan være en god investering. Når dit barn begynder at forsøge at klatre over siden, du fjerner siden, lavere madrassen og du har fået en sovesofa, som du kan tilføje aftagelige mesh skinner. Ulempen er, at en høj buksetrold snart vil vokse fra længden af crib madras.

Indbyggede skinner

Nogle buksetrold senge kommer med indbyggede skinner, der er en del af den bed overordnede design, men de er ikke lavet af mesh. En sjælden par kommer med indbyggede skinner, der er aftagelige. Walmart bærer nogle gange en Disney Cars sengen med aftagelige mesh skinner.

Folde eller glidende Rails

En stor mange flere muligheder er tilgængelige, hvis du vælger at købe dit barn en regelmæssig tvilling, eller endda en fuld-size seng, som han vil bruge i mange år fremover. Mens dit barn er lille, kan du tilføje en mesh-jernbane, der sikrer at ramme under madrassen. Et trin videre gør en, der faktisk folder ned og glider under madrassen, så du nemt kan komme til dit barn. Denne indstilling gør også sengetøj ændringer nemt. Andre rails fold ned til hænge op og ned når du behøver dem. Du kan endda købe to skinner, hvis dit barns seng har åbent rum på begge sider.

Lav seng

Nogle forældre undgå bed rails helt, vælger i stedet for at placere en almindelig seng tæt på gulvet. Du kan gøre dette ved at placere madrassen direkte på gulvet. Du kan også købe en sengeramme, der sidder lavt på gulvet og bruge det uden en boks foråret, senere tilføjer boks foråret, når dit barn skal være op højere.

Hems

Mange loft senge--højbede med opbevaring eller spille plads nedenunder--kommer med valgfri indbygget skinner til at holde et barn af alle aldre fra falder ud. Disse skinner er lavet af samme materiale som resten af sengen, ikke mesh.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com