Hvor kan jeg finde ideer til en toscanske køkken?

July 11

Hvor kan jeg finde ideer til en toscanske køkken?

Toscana er i den centrale region i Italien. Det inspirerer mange typer af indretning og fødevarer i vores nation. Toscansk udsmykning er ikke vanskeligt at opnå ved hjælp af visse farver og møbler. Toscansk udsmykning giver et køkken en elegant, gammeldags stemning.

Identifikation

Besøg italienske restauranter for at få en fornemmelse for Middelhavs-stil. Ofte, indretningen er toscanske-inspireret, og du vil høste mange vidunderlige ideer fra besøget, som ved hjælp af grapevine-tema indretning, keramiske porcelæn, og vise kurve af sprøde brød.

Tidsskrifter

Gennemgå udsmykning magasiner som "House Beautiful" og "bedre boliger og haver." Toscansk udsmykning er trendy, komfortabel og helt passende for et køkken. Du vil kunne finde mange ideer til dekorere dit hjem køkken, for eksempel ved hjælp af den varme, rige toner af oliven grøn, guld, rød og bronze til dit køkken farver.

Funktioner

Læs bøger om livsstil og kultur af Toscana-regionen og Italien. Bøgerne vil være fuld af billeder af toscanske-indrettede hjem og køkkener, som vil inspirere dine egne indretning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com