Hvor kan jeg finde metallisk maling til en Metal Backsplash

November 8

Metallak er rigeligt, når det kommer til Boligindretning muligheder, og flere sorter vil fungere godt på en metal backsplash i køkkenet. At foretage det bedste valg afhænger hvad finish du ønsker at opnå, holdbarhed af prisen finish og maling.

Typer

Metallic spraymaling kan bruges på en lang række overflader herunder metal, og mærker som Rust-Oleum oprette en blank finish. Akryl metallak opretter en semi-blank finish og generelt kommer i en lang række farvevalg. Latex maling kan også producere en semi-blank finish og er holdbare og lysægte.

Hvor hen til indkøbe

Mange sorter af metallisk maling kan findes på din lokale hardware butik. Steder som Home Depot og Lowes og Ace Hardware deres hjemmesider vil have store sortimenter i et væld af farver og finish, med detaljer og hvordan-til 's til brug.

Overvejelser

Spraymaling udsender en stærk lugt og bør anvendes i godt ventilerede rum men kan generelt anvendes uden primer, som også er tilfældet med akryl maling. Latex maling skal anvendes på en PRIMES overflade, men det har lidt lugt, lang levetid og kan rengøres nemt med vand og sæbe.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com