Hvor kan jeg finde papir lanterner?

September 27

Hvor kan jeg finde papir lanterner?

Papiret signallygter er konstrueret af semi-transparent rispapir eller nylon stramt monteret over en ramme; de indeholder ofte en lille indre lampe til nat belysning. Disse lanterner er ofte bruges til at dekorere begivenheder på grund af deres enkle elegance og prisoverkommelighed. Papiret signallygter kan købes i en bred vifte af praktiske måder.

Fabrikanten

Du kan købe papir lanterner online direkte fra producenten, der ofte tilbyder allerede rabat priserne ud over bulk prissætning for større ordrer. Fabrikanter websites tilbyder en bred vifte af farver, former, mønstre og størrelser og har papir lanterner du simpelthen ikke kunne finde lokalt.

Håndværk butik

De fleste lokale håndværk butikker bære en bred vifte af standard runde papir lanterner i forskellige farver og størrelser, nogle gange herunder papir lanterner kan du male eller farvestof til at matche din indretning. Tilbud og priser ikke er normalt så tiltrækkende som køber direkte fra fabrikanten, men et håndværk butik er en god mulighed hvis du leder efter grundlæggende papir lanterner og ikke har tid til at bestille online.

IKEA

IKEA tilbyder genanvendelige papir lanterner i mange forskellige størrelser til en overkommelig pris. Papiret signallygter er lavet af et holdbart stof, der efterligner udseendet af stof. Disse lanterner efterligner udseendet af papir lanterner men sidste meget længere og har en sol lys, hvilket gør dem praktisk for hængende udenfor i et haveområde eller på udendørs arrangementer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com