Hvor kan jeg finde specifikationer for Prehung indvendige døre?

December 7

Remodeling eller bygge et nyt hjem kan være en spændende og overvældende oplevelse. Træffes beslutning om hvilke type af indvendige døre til at hænge, og sørge for de opfylder plads specifikationer, kan være to af de mange beslutninger skal foretages. En gennemsnitlig to-etagers hus kan have så mange som 18 eller flere indvendige døre, påvirker føle og lyden af indersiden af hjemmet.

Fakta

Pre hang indvendige døre kommer i både standard- og brugerdefinerede størrelser. For at sikre har du den korrekte størrelse døren til dit hjem check specifikationerne af fabrikanten. Hver producent har sine egne specifikationer for dørene den producerer. En dør specifikationer findes typisk på etiketter eller skiltning på din lokale hjem forbedring butik. Dørens producentens hjemmeside vil også liste over specifikationer.

Tips

Når du installerer pre hang døre skal ru dør åbning være dimensioneret korrekt. Hvis døren åbning er for stor eller for lille, vil døren ikke kunne installeres korrekt. Kig på bredden og højden af pre hang døren ramme. Bekræfte produkter specifikationer for ru åbning krav.

Overvejelser

Døre kan være brugerdefinerede bestilt, hvis standard pre hang døre blev ikke fundet til at passe en allerede eksisterende ru åbning. Hvis du er på udkig efter en handicappet tilgængelige dør anbefaler de fleste producenter en 36-tommer dør. Dette giver mulighed for lidt mere end den mindste clearance af 32 inches i døren, som kræves af amerikanerne med Disabilities Act.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com