Hvor kan jeg købe Designer bambus møbler?

December 18

I Kina, hvor bambus har været brugt i århundreder i alt fra mad til huse og broer, det er kendt som en "ven af folket". Det er en naturlig græs, som vokser hurtigt og høje, og stilke tørre hårdt og stærk, med en subtil endnu særpræg korn, hvilket gør det en fremragende bæredygtige møbler materiale. Der findes mange kilder til at købe bambus møbler, men at finde designer kvalitet stykker, skal du se til high-end møbler butikker, eller søge på internettet for at finde postordre elementer.

Lokale kilder

Det kan være svært at finde designer bambus møbler lokalt, medmindre du bor i nærheden af et stort storbyområde. Nogle af de kædebutikker, der bærer vælge stykker er: kasse & tønde, Pottery Barn, Macys og JC Penney. Kontakt indretningsarkitekter i dit område at få yderligere oplysninger og professionel hjælp i udvalg.

Internetkilder

Du kan også finde et godt udvalg af high-end bambus møbler ved at søge på internettet for butikker, der vil levere varer til dig. Bruge en dedikeret shopping søgemaskine som BizRate, Google-produkter, PriceGrabber eller NexTag. Indsæt nøgleord som "bambus designermøbler," "øko-venlige" eller "bæredygtig" og du vil få et godt udvalg af hjemmesider for at tjekke ud.

Hjemmesider

Følgende virksomheder med hjemmesider tilbyder et godt udvalg af høj kvalitet bambus møbler:Sun Valley Rattan; sunvalleyrattan.com/index.php?cat_id=93Bambu Batu; Bambu-batu.com /Eco Designz; ecodesignz.comFabrikken oprindelige bambus; originalbamboofactory.com/Knu ansvarlig Design; getknu.com/

Antikvariater

En god måde at finde unikke møbler stykker er at gennemse antikke butikker, navnlig i storbyområderne i New York og Los Angeles, eller hvis du er heldig at rejse der, Paris. Forbered din søgning med grundlæggende viden om, hvordan at få øje på varer, der er nye, men til at se antikke.

Online auktioner

Online auktion site eBay er en anden stor kilder af god kvalitet bambus møbler, og du er tilbøjelige til at få noget du ikke kan finde andre steder. Du skal være omhyggelig med at købe fra en velrenommeret sælger med en høj feedback nummer (95% og derover).


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com