Hvor kan man få motorsav sikkerhedsuddannelse

March 13

Hvor kan man få motorsav sikkerhedsuddannelse

Hvis du bruger en motorsav professionelt eller hjemme, kender du, motorsav sikkerhed er af afgørende betydning. Du kan lære motorsav sikkerhed fra en række organisationer, herunder faglige organisationer i de industrier, der er baseret på kædesave mest.

Vurdering af programmet

Vælg en uddannelse klasse på motorsav sikkerhed ved at overveje hvad det dækker. Starte saven bør være omfattet. Så bør mulighederne for at undgå en kæde bryde. Du bør lære den korrekte måde at fælde et træ, herunder ved hjælp af kiler til at få en sikker efterår, og positionering lemmer og træer, således at der vægt ikke foul saven og få det til at jamme. Kæde så vedligeholdelse og pleje skal også medtages.

Professionelle programmer

Mange skovhugst foreninger, især skov industri sikkerhed og uddannelse Alliance, tilbud motorsav safety programmer. Disse er de mest komplette motorsav sikkerhed programmer tilgængelige og vil give alle, der bruger en motorsav en grundig forståelse af motorsav sikkerhed. Gebyrer for disse programmer varierer afhængigt af organisationen.

Andre programmer

Statslige landbrugs agenturer tilbyde motorsav sikkerhedskurser, ofte på grundlag af årstidens. Disse kurser er som regel gratis eller til en nominel gebyr. Boy Scouts of America tilbyder en motorsav sikkerhedskursus for sine medlemmer, samt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com