Hvor kan man finde huse til leje i Pennsylvania

September 8

Hvor kan man finde huse til leje i Pennsylvania

Pennsylvania er fuld af smuk og økonomisk overkommelig steder at leje et hus. Forstæderne til Philadelphia og Pittsburgh har en bred vifte af huse på markedet for familier, singler og bofæller. Leje et hus i byerne Philadelphia og Pittsburgh er mere holdbar end New York eller Los Angeles, fordi en mægler eller ejendomsmægler ikke er forpligtet til at leje et hus. Mange online hjemmesider er til rådighed til at hjælpe dig leje huse i Pennsylvania. Hvis dit budget er i den lave eller mellemstore range, kan forstæder i Pittsburgh være sted for dig. Hvis du leder til en højere pris leje, er huse på hovedlinien i Philadelphia forstæderne tilgængelige.

Instruktioner

•Decide dit budget. Det er altid bedre at afgøre din prisgrænse inden de indgår i boligmarkedet. Det er nemt at fare vild i de store valg der boliger websteder eller mæglere vil forsøge at slå dig på til. Holde hovedet klart, når man ser på boligmarkedet.

•Visit byer i Pennsylvania og kigge efter "Til leje" skilte. Det er især nyttigt at udforske disse byer på en weekend, hvor åbne huse kan være at gå på. Pas på ikke at få revet og leje et hus uden at tjekke boliger inspektion papirer og kriminalitet sats i dit område.

•Kontrollér bolig leje websteder, der fokuserer på boliger i Philadelphia. Webstedet Philadelphia Craigslist er en fantastisk måde at finde boliger udlejningsejendomme af ejer eller udlejer i stedet for af mægler. Denne måde, vil du være i stand til at tale med ejeren direkte og træffe beslutning om en pris, der er rigtige for dig. Leje i Philly er en anden hjemmeside hvor husejere og udlejere kan sende deres eget hjem programoversigter. Være forsigtig, selv, undertiden mæglere vil sende fortegnelser forklædt som boligejere til at få dig til at se ikke-forretningsmæssigt forbundne egenskaber, som du ikke kan være interesseret i.

•Hvis du har problemer med at finde et hus, du ønsker at leje, kan du trække en mægler eller ejendomsmægler til at hjælpe dig. De fleste mæglere er bare ude på at få dig til at se så mange af deres egenskaber som muligt, og kan ikke være opmærksom på din ideelle pris, house størrelse eller placering. Mæglere og mæglere opkræve normalt et gebyr, der er en procentdel af din årlige leje, hvis du beslutter dig for at leje et hus, som han har vist dig. Vær opmærksom på at nogle mæglere vil prøve at vise dig huse eller lejligheder, der ikke passer dine krav på alle, og dette kan være frustrerende.

•Kontrollér klassificeret annoncer og aviser. Papirer som "Philadelphia Inquirer," "The Intelligencer," "Philadelphia Daily News," "Philadelphia City papir" og "Pittsburgh Post-Gazette" liste klassificeret annoncer for ledige lejligheder og boliger til leje i området. Mange af disse lister kan findes online. Se afsnittet "Ressourcer" for flere oplysninger.

Tips & advarsler

  • Pas på lokkemad-og switch teknikker, der anvendes af mæglere og mæglere, der vil lokke dig til deres selskab af reklame en visse hjem, der viser sig for at være utilgængelige.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com