Hvor kan man finde opslagstavlen

August 29

Hvor kan man finde opslagstavlen

Ifølge Dictionary.com er opslagstavlen bulletin board fremstillet af kork. Hvad denne korte definition ikke fortælle dig, er denne opslagstavle er en nødvendighed for hvert kontor og har et udvalg bruger. Hvor du ser til opslagstavlen, afhænger af, hvad det skal bruges til. Fra coastere og dækkeservietter til gulvbelægning lydisolering vægge, kommer opslagstavlen i alle former og størrelser.

Opslagstavlen ruller

Valsede opslagstavlen er en af de mest alsidige former af kork. Små ruller kan bruges til håndværk, såsom brugerdefinerede coastere og dækkeservietter. Større ruller, mange fod lang, kan bruges til at gøre en meget attraktiv vægbeklædning. Du kan dække alle vægge og døre i et rum for lydisolering. Bare ved at dække døren med et panel af kork, du opretter en handy opslagstavle og også hjælpe lydisolerede værelse, som er perfekt til sovesale.

Valsede opslagstavle kan også bruges som en dæmpning lag under hårdttræ gulvbelægning. Det er let tilgængelige på isenkræmmere og på online isenkræmmere, kontor forsyning butikker, auktioner websteder og skole forsyning butikker.

Opslagstavlen fliser

Opslagstavlen fliser kan arrangeres på en mur som en kæmpe opslagstavle til at gøre en funktionel væg funktion. Malede opslagstavle bringer tekstur iboende til kork, og kan bruges til at skabe mønstre. Mindre opslagstavlen fliser kan bruges til at lave dine egne brugerdefinerede opslagstavle. Flisebelagt opslagstavle kan også findes online og i isenkræmmere og i din lokale håndværk levering butik.

Opslagstavle

Ingen office er komplet uden en cork opslagstavle til at hænge sedler, billeder, Forglemmigej og kalendere. For at finde en præ-made, indrammet opslagstavle kan du gå til de fleste ethvert multi stormagasin. Der er ubegrænsede butikker online, at sælger bulletin bestyrelser samt. Men hvis du har stramme budget, der er et par andre sted at finde billigere corkboards. Garage salg har ofte opslagstavler for kun $1 eller $2. Du kan også tjekke din lokale sparsommelighed eller Genbrugsbutik butik. Kontrollere telefonbogen for dit område lokale Genbrugsplads og gå grøn ved at få en ny-til-dig opslagstavle.

Digitale opslagstavle

En digital opslagstavlen er en nylig organisatorisk værktøj for vores digitale liv. Ved at omdanne din computerskærm til en virtuel opslagstavle, kan du skrive noter hvor de ikke kan falde ned og farer vild. Den digitale opslagstavle findes online på min opslagstavle, som er en interaktiv screensaver, hvor du kan sende den digitale ækvivalent til alt hvad du kunne eventuelt hænge på en reel opslagstavlen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com