Hvor kan man finde skuffen trækker for antikke Soveværelsesmøbler

December 15

Hvor kan man finde skuffen trækker for antikke Soveværelsesmøbler

I generationer har folk babyagtig arvestykke møbler. Fra mormors armoire til sengen far sov som barn, treasure mange mennesker disse stykker af historien som kunst. Og i dag, da virkningerne af grasserende forbrugerisme mærkes i miljømæssige omkostninger og omkostninger til vores lommestatistik, endnu flere mennesker er begyndt at se værdien i genbrug og renovering af brugte møbler. Hvorfor smide de gamle kommode i et deponeringsanlæg, når du kan fikse det op med en ny frakke af voks og nogle dekorative skuffen trækker?

Skønheden ligger i detaljerne. Selvom fysisk lille, kan dørhåndtag og trækker, især antikviteter eller flotte gengivelser, gå en lang vej mod at omdanne en bankede-up stykke af møbler til noget ganske snedig. Der er alle mulige steder, hvor du kan finde vintage skuffen trækker til at sætte fut i din antikke klædeskab eller natbord.

Håndtering af varer

Loppemarkeder er et fantastisk sted at jage skuffen trækker for antikke Soveværelsesmøbler. Sælgere sætte pris på hvor mange mennesker er ud på udkig drejeknapper og trækker disse dage, og mange opstillet alle typer af bakker at sortere på egen hånd.

Loppemarkeder og samlere eller antikke messer er især rart, hvis ikke du er sikker på, hvilken slags trækker du leder efter. Er normalt der en betydelig sortiment, og du har den ekstra fordel af vejning, vintage glas knop eller messing håndtag i din håndflade, rullende det over for at sikre, det ikke har nogen chips eller dings og spørge sælgeren direkte hvis hun tilfældigvis kender stykke historie.

En hurtig online søgning efter loppemarkeder eller antikke messer i dit område bør give flere lister. Et godt sted at begynde er National Association for samlere hjemmeside.

Snooping for bjærgning

Arkitektoniske bjærgning er en blomstrende forretning. Professionel samlere og designere, der kender deres vej rundt i auktioner og salg ejendom gør meget af "tunge løft" af slæbe vintage neonskilte og marmor bordplader bjærget fra historiske hoteller tilbage til deres butikker, så du ikke behøver at. Men ikke alt de redde er enorme og uhåndterlige. Skuffen trækker og knopper fra på tværs af alle epoker og stilarter – fra victorianske til håndværker til art deco--kan findes i arkitektonisk bjærgning butiksfacader eller online-butikker. Disse er et godt sted at begynde din søgning, hvis du ikke har tid eller lyst til at håndtere stykkerne selv før køb.

Hvis du beslutter at købe bjærget stykker online, er eBay og Craigslist gode steder at starte.

Tag to: gengivelser

Antik reproduktion skuffen trækker har fordele i forhold til den virkelige ting. Selv om de mangler dejlig patina og ægtheden af den ægte vare, finder du nogle gange, det er nemmere at få et komplet sæt af matchende stykker, især hvis du har brug for flere. Og da de er nyere, du behøver ikke at bekymre sig om dings eller skår.

En hurtig online søgning skal give flere online og fysisk butiksfacader at vælge imellem.

Minedrift dit nabolag

Undertiden er løsningen bogstaveligt talt i din baghave. Selvom du nok ikke forvente at finde den samme udvalg af antikke skuffen trækker i din nabos indkørsel som du forventes at finde på et loppemarked eller online, ikke overse den ydmyge garage salg. Du ved aldrig hvad måske dukker op.

DIY skuffen trækker

En gør det selv-knop er nogle gange en god måde at modernisere eller sætte en underskrift spin på en antikke stykke af møbler, ligesom de nautiske drejeknapper featured i Martha Stewart lever. Se afsnittet ressourcer for et link til trinvis vejledning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com