Hvor kan man købe en Tiki Bar

November 14

Folk har brug for tiki barer for alle slags grunde--fra at kaste en virkelig stor fest med en polynesisk tema til at udfylde en tom plads i nærheden af en baggård pool. Disse sjove barer, ofte lavet af bambus og dækket med en stråtækt tag, gøre en perfekt tjener område for tropiske drinks--Tænk mai tais og Rom punch. Og bedst af alt, tiki barer er nemt at finde-- eller du kan købe planer om at bygge din egen.

Instruktioner

•Søge til tiki barer på haven og patio møbler hjemmesider (Se nedenstående ressourcer). Du kan betale omkring $1.000 for en komplet bar sæt, der er enkel at samle derhjemme.

•Improvise at spare penge. Bare købe en stråtækt paraply for mindre end $100 og nogle palm thatch for omkring $15. Bruge palm-stråtag til at camouflere en gammel skrivebord, sætte op paraply og du har en tiki bar-- plus hundredvis af dollars tilbage til at bruge på din fest.

•Instead for at købe en tiki bar, købe planer og materialer og bygge en selv (Se nedenstående ressourcer). Planer koste omkring $50; shoppe rundt til de bedste priser på bambus og stråtag. Køb materialer på lokale butikker til at spare penge på shipping.

•Hvis du ikke ønsker din tiki bar ser ud af sted, besøger et websted, der har specialiseret sig i alt tiki. For at fuldføre din indretning, kan du finde bambus møbler, tropiske illustrationer, neonskilte, vand springvand, tiki statuer, falske papegøjer, palm og banan træer lavet af silke og meget mere.

Tips & advarsler

  • Ikke bryde banken på tiki barer og tilbehør. Tiki tema går ind og ud af stil, og din gensalgsværdi vil ikke være stor.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com