Hvor længe bør hårdttræ gulvbelægning Acclimate til et hjem?

June 5

Hvor længe bør hårdttræ gulvbelægning Acclimate til et hjem?

Hårdttræ Gulvbelægning er et naturprodukt, der reagerer på temperatur og luftfugtighed. På grund af den porøse karakter af træet, det vil udvide eller kontrakt som det absorberer fugt, udtørrer, varmer op og køler ned, hvilket er grunden til, at trægulve har små huller udvikler mellem nogle af planker når gulvet er blevet installeret i flere sæsoner af året. Selv om Gulvbelægning kan købes prefinished eller forseglet efter installation, bunden og siderne af plankerne stadig ufærdige og udsættes for fugt og luftfugtighed absorption, meget gerne en bestyrelse, der har været udeladt i solen eller regnen.

Overvejelser

Gulvbelægning fagfolk arbejder på en stram tidsplan, og man skal være opmærksom at gulvbelægning har haft tid nok til at acclimate før installationen begynder, uanset bygning eller installation tidsplanen. Planen for tre til fem dage mellem træet er leveret og tid installationen er planlagt til at begynde som dette vil give rigelig tid til akklimatisering. Tillad ikke installer til at bevæge sig jobbet op til at rumme resten af hans tidsplan.

Lokaleforhold

Tilfælde af hårdttræ gulvbelægning bør blive akklimatiseret i det rum, hvor gulvet er at blive installeret. Stak sager fra opvarmning og afkøling ventilationskanaler, vægge, døre, vinduer og direkte sollys. Derudover bør drages omsorg, at rumtemperaturen er fortsat i et interval mellem 60 og 80 grader Fahrenheit, og at relative luftfugtigheden i rummet stadig er mellem 35 og 65 procent i hele perioden i acclimation. Ingen maling eller andre remodeling arbejde skal udføres i det rum, hvor gulvet er ved at blive akklimatiseret.

Akklimatisering

Under akklimatisering, undersøge tilfælde af gulve dagligt. Hvis nogen kondens er observeret på ydersiden af sagerne, rotere den rækkefølge, som tilfældene stablet at sikre endda udsættes for rumluften. Alle overskydende kondens skal være væk inden gulvbelægning installation begynder. Udsæt ikke gulvbelægning til overskydende støv eller udeluft.

Fakta

Manglende korrekt akklimatisere hårdttræ gulvbelægning før installationen begynder kan kompromittere integriteten af gulvet. Overdreven gapping, vridning eller cupping kan forekomme efter installationen er færdig; ekspansion fælles kan også blive kompromitteret, hvilket vil resultere i yderligere skader. Undladelse af at akklimatisere gulvbelægning vil også ugyldiggøre producentens garanti, hvis der opstår sådanne problemer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com