Hvor længe er spiring tid til Bermuda græsfrø?

December 20

Gartnere skal overveje spiring gange for Bermuda græs, fordi efter at have været sået græsfrø, jorden skal holdes fugtige for spiring at forekomme og stiklinger til at dukke op. Gartnere befinder ofte sig vande plænen flere gange om dagen for at holde jorden fugtig, ifølge Lance Walheim af National Gardening Association. At holde en streng tidsplan for jordfugtighed bidrager til at fremme en vellykket etablering.

Spiring gange

Bermuda græs spirer inden for 10 til 30 dage efter plantning, ifølge University of California. På grund af den 20-dages vindue indtil frøplanter emerge, skal gartnere justere deres havearbejde tidsplaner til at holde jorden fugtig i denne periode. Visse faktorer bremse spiring tid. Både ukorrekt såning og manglende frugtbarhed vil forlænge spiring. Gartnere kan fremskynde eller øge sandsynligheden for, at deres Bermuda græsfrø vil spire ved at tilføje ekstra næringsstoffer til jorden.

Langsom oprettelsen

Ved hjælp af mere end den anbefalede mængde af Bermuda græsfrø bremser etableringen gange, ifølge University of Minnesota. Når alt for mange græsfrø har været sået, konkurrerer de med hinanden om jordens næringsstoffer og fugt. Resultatet er en længere spiring tid. For at undgå at forlænge din spiring tid, distribuere Bermuda græsfrø med en hastighed på 1 lb. pr. 1.000 kvadratfod, som foreslået af Texas A & M University. Afmåle den passende mængde for hele gården og dele den i halve. Soen en halv vandret og resten lodret for at opnå tilstrækkelig dækning.

Fremme spiring

Distribuere en igangsætter gødning høj i fosfor fremmer frø spiring. Fosfor obligationer DNA, som besidder genetiske koder, med RNA, som læser koderne. Fosfor også fremmer sund græs root udvikling. Bruge en igangsætter gødning med en NPK beløb på 16-20-0 med en hastighed på seks lbs. pr. 1.000 kvadratfod, som anbefalet af University of California. Arbejde starter gødning i de første 2 til 4 inches af muld før såning din græsplæne med Bermuda græs.

Andre faktorer

Udtørrede jord vil ikke fremme frø spireevne eller hjælpe frøplanter overleve. Vand din græsplæne, når du ser to tredjedele af jorden tørrer ud eller slå lysere i farven, siger Lance Walheim af National Gardening Association. Anvende vand nok til at fugte top 6 til 8 inches af muld. Du kan kontrollere fugt dybde ved at trykke på en skruetrækker i jorden og kontrollere jord i bunden af dit hul.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com