Hvor længe kan Buffalo græsfrø lægge hvilende?

March 7

Hvor længe kan Buffalo græsfrø lægge hvilende?

En varm sæson flerårig, buffalo græs (Buchloe dactyloides) er en indfødt af Great Plains of North America. Frø af græs kan forblive levedygtige i syv år. US Forest Service hjemmeside hedder det, at 15 til 75 procent af frøene fra et spadestik hus i Kansas forblev levedygtige efter en hviletilstand i 25 år.

Frø spiring

Frø af buffalo græs forblive sovende i perioder med tørke. Når regnen vender tilbage i foråret frøene bryde vækstdvale og begynder at vokse, men hvis tørken fortsætter frøene forbliver hvilende. Frø producere ca 2 inches af vækst om dagen når spiring begynder. Græsset producerer spredning stolons på kun to måneder i alder. I slutningen af sommeren har græsset produceret rødder, der udvider 2 fod under jordens overflade.

Krav

Frø af buffalo græs er spredt i en beskyttende burr dækker, der klamrer sig til dyr eller tøj til at bidrage til at lette spredningen. Tunge såning opstår i efteråret måneder. Frøene kræver en periode med kold stratificering hele vinteren at bryde vækstdvale. Afslidning af seed's ydre overflade kan også tilskynde det til foråret ud af vækstdvale. Frøene kræver sollys for at bryde vækstdvale. De vil ikke bryde vækstdvale hvis begravet under jordens overflade.

Vækst

Buffalo græsfrø bryde vækstdvale og vokser bedst, når de modtager mindst 12 og 25 inches af regn om året. Når der oprettet græsset kan overleve på kun 7 inches af regn om året. Græsset vokser i højder der spænder fra 2.000 til 6.300 fødder. Når der oprettet græsset spreder sig ved stolons og frø. Det vokser ca 8-10 inches høj. De mandlige planter vokse højere end de hunplanterne.

Behandlede frø

Buffalo græsfrø, der er købt i en butik er forbehandlet for at sikre, at frøene bryde vækstdvale når plantet. Frøene har gennemgået en periode med kold stratificering og modtaget en kemisk behandling af natriumhypochlorit at bryde deres vækstdvale. Ca. 80-90 procent af massiv kommercielle frøene vil være levedygtig og spire. Slutningen af foråret eller forsommeren er det bedste tidspunkt at plante kommercielle buffalo græsfrø. Spiring normalt opstår i syv til 10 dage, men kan være forsinket i op til 21 dage efter plantning når tilstrækkelig vanding er fastsat.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com