Hvor længe kan grønne bønner i et varmt vandbad

January 31

Hvor længe kan grønne bønner i et varmt vandbad

Hvis du dyrker din egen grøntsager, kan grønne bønner være en af funktionerne i din have. Da de vokser på espalier, gør de en pladsbesparende tilføjelse til en lang række lækre opskrifter. For dem, der ønsker at bevare det friske grøn bønner smag, er varmt vand konservering en mulighed, der kommer med en advarsel. Bejdsning af friske bønner er den eneste sikre metode til varmt vand konservering i dåse grønne bønner uden en trykkoger. Ikke desto mindre, sprøde, dilly karakter af de færdige pickles lækkerier mange.

At vælge bønner

Når du vælger bønner til konservesindustrien fra din have eller farmer's market, ser for dem, der er fuldt modne og sprøde. Kontrollere bønner for tegn af skadedyr eller sygdomme, holder kun de sundeste dem. Hvis du ikke er sikker på hvor mange bønner du behøver, er en god tommelfingerregel, 1/2 pund friske bønner gør 1 quart af dilly bean pickles. En hel skæppe bønner gør et gennemsnit på 17 Potter.

Forberede krukker

Hvis du ikke har konservering krukker kan du finde dem på de fleste supermarkeder i sæsonbestemte eller husstandsmedlem isle. Hvis du allerede har krukker, få nye låg til de bedste mad sikkerhedspraksis. Sterilisere krukker, låg og sikre ringe i opvaskemaskinens sterilisere cyklus eller ved hjælp af varmt vand i en ren vasken. Når du bruger metoden vasken, forlade krukker i det varme vand indtil du er klar til at fylde dem.

Bønnerne er klar

Skyl dine bønner i koldt vand. Trimme enderne. Efterlade dem i en skål med vand, tilføje et par isterninger mens du skære dem til den foretrukne størrelse. I skæring, Husk at du ønsker at forlade 1 tommer hoved plads i dine krukker. Pakke disse bønner i hver krukke.

Bejdsning blanding Basics

Ifølge Penn State Cooperative udvidelse, skal du bruge 4 fed hvidløg, fire lyse dild blomster, 1/4 kop konservering salt og 2 1/2 kopper hver filtreret vand og hvid eddike til 2 Potter af dilly bønner. Hvis du ønsker en lidt varme, tilføje 1/2 tsk cayenne peber flager. Sætte to bundter af bifloden dill og to fed hvidløg i hver kvart krukke. Varme salt, vand og eddike, indtil det kommer en lav, rullende i kog. Hæld den flydende blanding i krukker, indtil den når 1/4 tommer fra linjen låg, aftørring hver rand. Sætte låg på plads og twist bands sikkert.

Forarbejdning

Sætte Potter i et varmt vandbad. Sørg for at vandet fuldt ud dækker krukker. Forlade krukker i det kogende vand til en fuld 10 minutter. Bruge en krukke løfter at fjerne dem og placere dem på et ildfast overfladen afkøles. Du bør høre låg "pop" inden for et par minutter. Denne lyd indikerer forsegling. En sekundær check, er når bønnerne køle, at skubbe midt på låget. Der bør ikke give. Hvis dette er tilfældet, er jeres bønner klar til opbevaring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com