Hvor længe lever Avocado træet?

July 22

Hvor længe lever Avocado træet?

Avocadoer, også kendt som alligator pærer, er hjemmehørende i Pueblo, Mexico. Unsweet, fedtet frugt vises i mange traditionelle mexicanske retter. Selvom moden avocado træer bærer omkring 1.200 frugter om året, træerne til sidst stoppe produktionen som de nær slutningen af deres liv.

Levetid

C. B. Markeson fastslår i sin undersøgelse, "Økonomiske aspekter af Marketing Florida avocadoer," at avocado træer har en levetid på 35 år. Nogle avocado træer, men menes at være 100 år. Vilde arter af avocado træer i Mexico er anslået til 400 år gamle.

Overvejelser

Visse sygdomme og skadedyr kan påvirke, hvor længe en avocado træ overlever. Avocado tree girdler er en type af weevil, der kan dræbe yngre træer. Avocado træer er velegnet til områder, der ikke oplever frost, som kan dræbe en avocado træ.

Fun Fact

Alle Hass avocado træer vokset over hele verden er en efterkommer af den oprindelige Hass mor træ, plantet i 1926 af A. R. Rideout Whittier, Californien, og solgt til Rudolph Hass. I 2002 døde den modne træ 76-årig fra root rot.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com