Hvor længe skal et spejl?

November 23

Hvor længe skal et spejl?

Dressing godt kræver, at du undersøge dig selv i et spejl. Kontrollere din hemline eller bukse længde kan hjælpe dig med at slappe før du gå ud af døren. En fuld længde spejl vil afsløre hvor godt matchede din outfit er, fordi du vil få en meget større billede af dig selv end ved et blik ind i en kommode spejl. Et spejl kan monteres på en dør eller købt som en enhed med sine egne rammer.

Længden af spejl

Et grundlæggende spejl er mindst 48 inches høj. Denne længde vil gøre det muligt for dig at se dig selv i fuld højde ved at stå et par fødder fra spejlet. Et spejl, der er ikke mindre end den nøjagtige højde på din krop vil imidlertid gøre det lettere for dig at se en ægte kopi af formularen. En kortere spejl, såsom en bare 48 inches høj, kan fordreje din kropsvægt for at skabe et billede, der er mere slank eller tungere end din sande form.

Placering af spejle

Tøj eksperter siger, at en tredobbelt spejl med tre paneler, der afspejler dit billede giver det bedste overblik over din krop. Når du handler for tøj, give tre fuld længde spejle monteret på separate paneler mindst 72 inches høj mere præcise feedback end bare en enkelt spejl. Hvis du ejer en tøjforretning, investere i en eller flere fuld længde spejle 72 inches i højden så klienter vil være mere tilfredse med deres valg over tid. Du vil sandsynligvis være en meget lykkeligere med dine egne køb hvis du kan se dig selv i en tredobbelt spejl 6 fod høje.

Må ikke køb billige spejl

Køb en billig spejl på en discountbutik kan være spild af penge. En billig spejl kan fordreje størrelsen af din krop. For eksempel, kan en billig spejl, der ikke er fremstillet med præcision gøre dine hofter ser bredere end de egentlig er. Et spejl, der var masse produceret og givet en billig ramme kan warp i leverancen. Dette spejl kan afspejle din krop fra hoved til tå, men det er en god satsning at det billede, du se i det vil blive forvredet i én eller flere måder.

Evaluere refleksion

Når du vælger en fuld længde spejl, spørge andre mennesker til at hjælpe dig med at fastslå, hvis spejlet afspejler et retvisende billede. Det betyder, køber et spejl på en detailbutik snarere end online eller via et katalog. Hvis du kan vælge et spejl fra flere fuld længde muligheder, er dette en god måde at gøre det rigtige valg. Du kan spørge andre mennesker til at tilbyde udtalelser om hvordan et spejl afspejler din sande størrelse.

Overvej form og vægt

En ovale spejl kan være et glimrende valg, hvis spejlet er mindst 60 inches høj. En ovalt spejl skal være denne højde, fordi ovalt kurver på alle fire kanter og trims baggrund omkring refleksion. En kortere ovale spejl afspejler også lidt af din overordnede form i forhold til baggrunden af værelset, hvilket giver god perspektiv. Folk køber typisk ovale spejle for deres kunstneriske design alene. Oval figurer koster som regel mere end rektangulære spejle af samme længde, fordi det er dyrere at ramme en ovale spejl. Men ovale spejle har ingen særlige fordele i forhold til rektangulære spejle. Hvis en 60 tommers ovale spejl er for tung for dig at løfte eller transport, ville du være bedre tjent til at købe en 48-tommer rektangulære spejl.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com